Manfrotto MKCOMPACTACN-BK

Код товару: С000005753
Фото: Manfrotto MKCOMPACTACN-BK

Нема в наявності

Ціна: 3 975 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штатив Compact Action — найкращий вибір для власників цифрових дзеркал початкового рівня зі стандартними об’єктивами, які хочуть знімати багато фото та відео. Ергономічна головка-джойстик з колісним зажимом дуже проста у використанні. Ваша зручна рукоятка дозволить вам знімати плавні відео та відмінні фотографії з мінімальними зусиллями.
Інноваційна кругла швидкоз'ємна підкамерна площадка ідеально кріпиться до камери рукою, без необхідності в монетах або відвертках. Завдяки її формі правильне націлювання камери більше ніколи не буде проблемою. Просто закройте ричажок безпосередньо над рукояткою джойстика.

 

Manfrotto MKCOMPACTACN-BK - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Штативи або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Штатив за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Штатив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Manfrotto і перед вами будуть усі Штативи Manfrotto. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Slik. Якщо виникли під час підбору Manfrotto MKCOMPACTACN-BK Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення можна отримати Житомирі в потрібні терміни.

Боковий уклон діапазон нахилу -90° / +90°
Швидкий роз'єм є
Вращення при панорамуванні 360°
Діаметр труби колони 22мм
Довжина в складеному вигляді 45.3см
Максимальна висота 155см
Максимальна висота (без центральної колонни) 133см
Матеріал алюмінієві ніжки і технополімер
Мінімальна висота 44см
Секцій ног 5
Тип площадки швидке зняття - за допомогою гвинта 1/4-20''
Кут розстановки ніг 21°
Уклон вперед Діапазон нахилу -30° / +90°
Колір Чорний
Центральна колона швидкий
Безпечне корисне навантаження 1,5 кг
Вага 1,201кг