Manfrotto MK290XTA3-2W

Код товару: С000006255
Фото: Manfrotto MK290XTA3-2W

У наявності

Ціна: 10 686 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штатив 290 Xtra – ідеальне рішення з погляду стабільності для фотографів любителів. 290 Xtra - 3-секційний штатив, найбільший у лінійці 290, з алюмінієвими ногами і верхньою основою, що покращує жорсткість, зносостійкість та продуктивність. Алюмінієві запірні важелі ніг із регульованим натягом дозволяють нівелювати будь-які наслідки використання штатива, що виникають з часом.
Ключовою особливістю штатива є чотири регулювання кута нахилу ніг, які дають свободу для вашої творчості. Центральна колона додає гнучкості під час зйомки, дозволяючи збільшити діапазон мінімальної та максимальної висоти зйомки. Нові гумові накладки на ноги додають зручність захоплення та ергономічність. Штатив поставляється в комплекті з наплічною сумкою.
Даний штатив 290 Xtra поставляється в комплекті з полегшеною рідинною головою з алюмінію, з ручкою панорамування та швидкознімним майданчиком з подвійною системою безпеки. Ідеально підходить для камер вагою 4 кг.
Особливості:
  • 4 регульовані кутові позиції ніг
  • Наднадійні алюмінієві регульовані замки
  • Новий гумовий наконечник для покращення зчеплення
  • 2-осьова рідинна голова 128 відмінно підходить для відео
  • Спеціальна плечова сумка для максимізації транспортабельності

Manfrotto MK290XTA3-2W - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Штативи А також інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Штатив на кращих умовах. Щоб запросто підібрати Штатив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Manfrotto І Ви побачите перелік з Штативи Manfrotto. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Novoflex. Якщо виникли під час вибору Manfrotto MK290XTA3-2W Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари заберіть в Полтаві якомога швидше.

Виробник

Manfrotto
 

Матеріал

Алюміній
 

Вага

2,56 кг
 

Максимальне навантаження

5 кг
 

Максимальна висота

170 см
 

Мінімальна висота

40 см
 

У складеному стані, см

70 см