Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 102х168см

Код товару: С000006322
Фото: Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 102х168см

У наявності

Ціна: 1 620 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Модель є розсіювачем з напівпрозорого матеріалу з гнучкою і легкою рамою-обручем, яка дозволяє згортати його до компактного розміру для транспортування та зберігання. У комплекті також чохол з поверхнями, що відбивають, який натягується на раму і застібаються на блискавку. Кожна сторона чохла, включаючи дві виворітні, являє собою поверхню, що відображає: білого, чорного, срібного, золотого кольорів. 

Срібний відбивач – найчастіше використовуваний фотографами. Він відображає великий відсоток світла, що потрапляє на поверхню, тому не дуже добре підійде для зйомки з яскравим денним освітленням, але незамінний у хмарну погоду. Незначно змінює колірну температуру в більш холодні тони. Як і срібний, відбиває великий відсоток світла, але зі зміною колірної температури в теплі тони. Білий колір відбиває менше світла, ніж срібний. Саме він використовується для пом'якшення контрастних тіней під час зйомки з яскравим сонячним світлом. Хороший також тим, що не впливає на температуру кольору. Чорний відбивач поглинає надлишок розсіяного світла. Він потрібний для зйомки бликуючих поверхонь, наприклад, для усунення відблисків з фону. Створює глибоку, із рівномірними півтонами, тінь.

Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 102х168см - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Відбивачі А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Відбивач зі знижками? Щоб точно підібрати Відбивач, за допомогою навігації. Введіть: Mircopro і Вам будуть запропоновані різні Відбивачі Mircopro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Mircopro. З'явилися при покупці Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 102х168см Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Відправляємо продукцію в Броварах в швидкі терміни.