Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 60х90см

Код товару: С000006324
Фото: Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 60х90см

У наявності

Ціна: 980 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Модель являє собою розсіювач із напівпрозорого матеріалу з гибкою та легкою рамою-обручем, що дозволяє згорнути його до компактного розміру для транспортування та зберігання. У комплекті також чехол з відражаючими поверхнями, який натягується на раму і застібається на молнію. Каждая сторона чехла, включаючи дві зовнішні, являє собою відображаючу поверхню: білого, чорного, сріблястого, золотого кольорів. 

Сріблястий відражатель – найбільш часто використовувані фотографії. Він відображає великий відсоток світла, що потрапляє на його поверхню, тому не дуже добре підходить для зйомки з яскравим денним освітленням, але незамінним у похмуру погоду. Незначно змінює температуру кольору в більш холодний тон.Золотий відражатель часто використовується у фотозйомках для глянцевих журналів для придавання бледної шкіри моделей золотистого загорілого виду. Як і сріблястий, відражає великий відсоток світла, але зі зміною температури кольору в теплий тон.Білий колір відражає менше світла, ніж сріблястий. Саме він використовується для смягчения контрастних теней при зйомці з яскравим сонячним світлом. Хорошо також тем, що не впливає на температуру кольору.Черний відражатель поглинає витік розсіяного світла. Він потрібен для зйомки блискучих поверхонь, наприклад, для усунення бліків з фоном. Створює глибоку, з рівномірними півтонами, тень.

 

Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 60х90см - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Відбивачі фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Відбивач за вигідною ціною? Щоб запросто підібрати Відбивач, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Mircopro і перед вами з'явиться Відбивачі Mircopro. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при купівлі Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 60х90см Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилку отримаєте Бердянське без затримок.