Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 60х90см

Код товару: С000006324
Фото: Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 60х90см

У наявності

Ціна: 980 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Модель являє собою розсіювач із напівпрозорого матеріалу з гибкою та легкою рамою-обручем, що дозволяє згорнути його до компактного розміру для транспортування та зберігання. У комплекті також чехол з відражаючими поверхнями, який натягується на раму і застібається на молнію. Каждая сторона чехла, включаючи дві зовнішні, являє собою відображаючу поверхню: білого, чорного, сріблястого, золотого кольорів. 

Сріблястий відражатель – найбільш часто використовувані фотографії. Він відображає великий відсоток світла, що потрапляє на його поверхню, тому не дуже добре підходить для зйомки з яскравим денним освітленням, але незамінним у похмуру погоду. Незначно змінює температуру кольору в більш холодний тон.Золотий відражатель часто використовується у фотозйомках для глянцевих журналів для придавання бледної шкіри моделей золотистого загорілого виду. Як і сріблястий, відражає великий відсоток світла, але зі зміною температури кольору в теплий тон.Білий колір відражає менше світла, ніж сріблястий. Саме він використовується для смягчения контрастних теней при зйомці з яскравим сонячним світлом. Хорошо також тем, що не впливає на температуру кольору.Черний відражатель поглинає витік розсіяного світла. Він потрібен для зйомки блискучих поверхонь, наприклад, для усунення бліків з фоном. Створює глибоку, з рівномірними півтонами, тень.

 

Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 60х90см - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Відбивачі А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З каталогу виберіть Відбивач за бюджетною ціною? Щоб легко було підібрати Відбивач, за допомогою навігації. Введіть: Mircopro і перед вами з'явиться все Відбивачі Mircopro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Mircopro. Виникли при виборі Mircopro ультра-легкий 5 в 1 RD-024 60х90см Запитайте наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Павлограді в необхідні терміни.