Mircopro ультра-легкий 7в1 RD-025 120х180см

Код товару: С000006325
Фото: Mircopro ультра-легкий 7в1 RD-025 120х180см

У наявності

Ціна: 2 190 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розмір 120 х 180 см дозволяє повністю висвітлити теневу сторону моделі при зйомці в повний зріст і в інтер'єрі, а також знімати портрети при використанні синіх і зелених поверхонь в якості фону (зйомка хромакей).

Модель представляет собой рассеиватель из полупрозрачного материала с гибкой и легкой рамой-обручем, которая позволяет сворачивать его до компактного размера для транспортировки и хранения. В комплекте также чехол с отражающими поверхностями, который натягивается на раму и застегиваются на молнию. Каждая сторона чехла, включая две изнаночные, представляет собой отражающая поверхность: белого, черного, серебряного, золотого цветов. Еще один чехол дает дополнительно две поверхности – зеленого и голубого цветов. Эти поверхности используются в качестве фона для портретной и предметной съемки хромакей – с последующим вырезанием фона в графических редакторах. 

Сріблястий відражатель – найбільш часто використовувані фотографії. Він відображає великий відсоток світла, що потрапляє на його поверхню, тому не дуже добре підходить для зйомки з яскравим денним освітленням, але незамінним у похмуру погоду. Незначно змінює температуру кольору в більш холодний тон. 

Голвер (сріблясто-золотий) відражатель часто використовується у фотозйомках для глянцевих журналів для придавання бледної шкіри моделі золотистого загорілого виду. Як і сріблястий, відображає великий відсоток світла, але зі зміною температури кольору в теплий тон. Це зміна у відтінку голвера менше, ніж у класичного золотого відражателя.

Белый цвет отображает меньше света, чем сребряный. Саме він використовується для смягчения контрастних теней при зйомці з яскравим сонячним світлом. Хорош також тем, що не впливає на температуру кольору.

 

Mircopro ультра-легкий 7в1 RD-025 120х180см - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Відбивачі А також інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із пропозицій Відбивач за низькою ціною? Щоб точно підібрати Відбивач, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Mircopro і Вам будуть запропоновані різні Відбивачі Mircopro. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Godox. З'явилися під час замовлення Mircopro ультра-легкий 7в1 RD-025 120х180см Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товар можна отримати в Запоріжжі в швидкі терміни.