Transcend USB 3.0 HUB 4 ports (TS-HUB2K)

Код товару: С000006777
Фото: Transcend USB 3.0 HUB 4 ports (TS-HUB2K)

У наявності

Ціна: 750 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Концентратор  USB Transcend TS-HUB2K  дозволить власникам сучасних ультрабуків та легких та тонких ноутбуків практично моментально розширити кількість доступних роз'ємів високопродуктивного інтерфейсу USB 3.0 , забезпечуючи можливість одночасного підключення до одного порту комп'ютера до чотирьох різних пристроїв.

Крім того,  USB Transcend TS-HUB2K   отримує живлення від USB-інтерфейсу та не вимагає підключення зовнішнього адаптера. А тонкий та компактний корпус робить максимально зручним його використання у дорозі.

Transcend USB 3.0 HUB 4 ports (TS-HUB2K) - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Кардрідери А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Кардрідер за прийнятною ціною? Щоб швидко підібрати Кардрідер, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Transcend і Ви побачите доступні для замовлення Кардрідери Transcend. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Sony. Виникли при покупці Transcend USB 3.0 HUB 4 ports (TS-HUB2K) Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Білій Церкві в потрібні терміни.