Transcend TS-RDF9K2 Black

Код товару: С000010165
Фото: Transcend TS-RDF9K2 Black

У наявності

Ціна: 845 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 Використовуючи всі переваги технології UHS-II , кард-рідер RDF9 UHS-II дозволяє використовувати весь потенціал високошвидкісних карт пам'яті SDXC/SDHC UHS-II .
RDF9 оснащений продуктивним інтерфейсом USB 3.1 Gen 1 і демонструє неймовірно високі швидкості запису та читання даних, які досягають 260 і 190 МБ/с , відповідно, даючи можливість професійним фотографам, відеооператорам та графічним дизайнерам оперативно переписувати відео високої роздільної здатності та зображення у форматі RAW.
Крім цього, кард-рідер оснащений слотами для карт пам'яті CompactFlash, SD та microSD , забезпечуючи своєму власнику можливість роботи з різними типами носіїв з використанням одного компактного універсального пристрою.

Transcend TS-RDF9K2 Black - в інет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Кардрідери або інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Кардрідер за вигідною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Кардрідер, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Transcend і Ви побачите список з Кардрідери Transcend. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Sony. Виникли при виборі Transcend TS-RDF9K2 Black Питання можна задати нашим фахівцям. Доставка проводиться Запоріжжі без затримок.

Розміри
67.6 мм x 45 мм x 15.2 мм (2.66" x 1.77" x 0.6")
Вага
30.6 g (1.08 oz)
Колір
Чорний
Тип USB
micro USB - USB Type A
Інтерфейс підключення
USB 3.1 Gen 1
Слот картридера
SD /
microSD /
CompactFlash
Робоча температура
0°C (32°F) ~ 70°C (158°F)
робоча напруга
Сертифікат
CE/
FCC/
BSMI/
KC/
RCM/
EAC
Операційна система
Microsoft Windows 7
Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 10
Mac OS X 10.2.8 або пізнішої версії
Linux Kernel 2.6.30 або пізнішої версії
Підтримувані картки пам'яті
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
microSDHC (UHS-I)
microSDXC (UHS-I)
CompactFlash (UDMA6)
CompactFlash (UDMA7)