Transcend TS-RDC3 USB 3.2 Gen 1 Type-C SD/microSD Black

Код товару: С000011077
Фото: Transcend TS-RDC3 USB 3.2 Gen 1 Type-C SD/microSD Black

У наявності

Ціна: 721 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

Кард-рідер Transcend RDC3 призначений для використання з комп'ютерами та мобільними пристроями, оснащеними сучасними портами USB Type-C. Він сумісний з Android-смартфонами та планшетами, нові ноутбуки, MacBook, мають порт Type-C, а також з iPad Pro 2018 або більш пізньої версії. Кард-рідер Transcend RDC3 має два слоти для встановлення карт пам'яті SD та microSD і завдяки інтерфейсу USB 3.2 Gen 1 демонструє найвищу швидкість передачі даних. Завантажте безкоштовну програму Transcend Elite для керування файлами на смартфоні або планшеті.

Симетричний роз'єм USB Type-C

Кард-рідер Transcend RDC3 оснащений простим у використанні симетричним роз'ємом USB Type-C. Кард-рідер сумісний з Android-пристроями, нові ноутбуки, MacBook, мають порт Type-C, а також з iPad Pro 2018 або більш пізньої версії.

Наявність двох слотів для карт спрощує розширення вбудованої пам'яті

Кард-рідер Transcend RDC3 має два слоти для встановлення карток пам'яті SD і microSD. Слот для карт пам'яті SD підтримує носії типів UHS-I SDXC і SDHC, в той час як слот для карт microSD може використовуватися для розширення обсягу вбудованої пам'яті мобільного Android-пристрою.

Неймовірна швидкість передачі інформації

Користуючись усіма перевагами інтерфейсу USB 3.2 Gen 1, кард-рідер Transcend RDC3 дозволяє повністю розкрити потенціал високошвидкісних карток пам'яті.

Карманні розміри

Карт-рідер Transcend RDC3 неймовірно компактний і з легкістю уміститься в кармани, що робить його чудовим вибором для використання в дорозі, будь то ділова командування або туристична подорож.

 

 

 

Transcend TS-RDC3 USB 3.2 Gen 1 Type-C SD/microSD Black - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Кардрідери або інші аксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Кардрідер з хорошими знижками. Щоб точно підібрати Кардрідер, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Transcend і перед вами будуть Кардрідери Transcend. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Transcend. З'явилися під час підбору Transcend TS-RDC3 USB 3.2 Gen 1 Type-C SD/microSD Black Запитайте наших фахівців. Товари отримаєте Чернігові максимально швидко.

Тип Зовнішній
Підтримка карт пам'яті microSD, SD
Матеріал корпусу Пластик
Інтерфейси USB 3.2 Gen 1 Type-C
Кількість слотів 1
Розміри 40,8 х40, 8х10, 4 мм
Колір Чорний
Особливості Одночасне використання двох карток не підтримується
Модель RDC3
Артикул TS-RDC3