Bowens Bowens Gemini 500R моноблок (Bw-3910)

Код товару: К000000896
Фото: Bowens Bowens Gemini 500R моноблок (Bw-3910)

Нема в наявності

Ціна: 15 482 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Моноблок Bowens Gemini 500R относится к серии Gemini R, пришедшей на смену успешной серии осветительного оборудования Esprit Gemini. Обладает уникальной возможностью работать как от сети 220 В, так и от аккумуляторных блоков Travelpak.
Выполнен в металлическом корпусе, простой в управлении, подходит для различных видов съемки не только в студии, но и на выезде.

Bowens Bowens Gemini 500R моноблок (Bw-3910) - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Спалахи студійні А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Спалах студійний з вигодами для бюджету Щоб швидко підібрати Спалах студійний, за допомогою зручної навігації. Введіть: Bowens і Вам будуть показані всі Спалахи студійні Bowens. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, представлені у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Bowens. Якщо виникли під час підбору Bowens Bowens Gemini 500R моноблок (Bw-3910) Запитайте наших професійних менеджерів. Товари отримаєте Нікополі у стислі строки.

 
 

Байонетное крепление

Bowens

 

Мощность, Дж

500

 

Скорость перезарядки

меньше 1 секунды

 

Регулировка мощности

Есть

 

Глубина регулировки мощности

от 1 до 1/32

 

Управление пилотным светом

 

Есть

 

Режимы пилотного света

пропорциональный, независимый

 

Индикация готовности

Есть

 

Охлаждение

Есть