Godox AD100Pro Pocket Flash

Код товару: С000010559
Фото: Godox AD100Pro Pocket Flash

У наявності

Ціна: 9 129 8 880 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox AD100Pro  успадковує переваги серії Godox AD та підтримує повну сумісність із радіосистемою Godox. Цей спалах має надзвичайно компактні розміри та малу вагу, що дає фотографам додаткову зручність для зйомки поза студією. Портативний спалах AD100Pro з потужністю імпульсу 100 Дж доповнює модельний ряд та заповнює пробіл у потребах фотографів у виносному моноблоці такого рівня потужності. Ви зможете розкрити весь потенціал цього спалаху завдяки широкому асортименту сумісних світлоформуючих насадок, що відкривають нові можливості у вашій творчій подорожі світом фотографії.

 

AD100Pro має надкомпактні розміри, які можна порівняти з розмірами алюмінієвої банки з-під газування. Вага спалаху з акумулятором складає всього 524 грами, ви можете покласти її в кишеню або сумку, зробивши ваш набір обладнання набагато легшим.

 

Кругла головка спалаху забезпечує світлову пляму природної круглої форми, а завдяки магнітному кріпленню на спалах можна встановити різні аксесуари та світлоформуючі насадки, які дозволять отримати необхідні світлові ефекти.

 

Встановіть на спалаху адаптер Godox S2 (придбано окремо) для отримання можливості використання широкого асортименту різних модифікаторів з байонетом Bowens.

 

Маючи ту ж інтегровану систему бездротового керування Godox 2.4G, що й інші представники серії AD, AD100Pro може працювати з камерами основних виробників під час використання тригера X1, X2 або XPro.

 

Акумулятор ємністю 2600 мАг забезпечує до 360 імпульсів на повній потужності без заряджання, підвищуючи продуктивність зйомки.

 

Під спалахом AD100Pro знаходяться два монтажні отвори, тому ви можете відрегулювати положення спалаху під час роботи з фотозонтом або утримування в руці.

 

На задній панелі спалаху розташований РК-екран з наочною індикацією режимів роботи. Управління реалізовано грамотно та зручно, що дозволяє використовувати спалах навіть новачкові.

 

У комплект входить:
 

  • Спалах AD100Pro - 1шт.
  • Зарядний пристрій – 1шт.
  • Акумулятор WB100 - 1шт.
  • USB-кабель – 1шт.
  • Кейс - 1шт.
  • Кронштейн AD-E2 - 1шт.

 

 

  •  

Godox AD100Pro Pocket Flash - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи студійні А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Спалах студійний за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Спалах студійний, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите список з Спалахи студійні Godox. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотототовари, які є у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Bowens. З'явилися під час замовлення Godox AD100Pro Pocket Flash Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Посилку отримаєте Дніпродзержинське в швидкі терміни.

Режим бездротового спалаху Режим радіокерування (сумісний з Canon E-TTL II, Nikon i-TTL, Sony, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Pentax)
Режими спалаху Бездротовий режим вимкнено: M/Multi Режим
Відомий спалах з радіокеруванням: TTL/M/Мульти
Сумісні камери Nikon (X1T-N, X2T-N, XProN як тригер) 
Canon EOS (X1T-C, X2T-C, XProC як тригер) 
Sony (X1T-S, X2T-S, XProS як тригер)
Fujifilm (X1T- F, X2T-F, XProF як тригер) 
Olympus (X1T-O, X2T-O, XProO як тригер) 
Pentax (X2T-P, XProP як тригер)
Потужність імпульсу 100 Дж
Тривалість імпульсу Від 1/423с (1/1) до 1/27800с (1/256)
Регулювання потужності 9 ступенів: 1/256~1/1
Режим стробоскоп Є (до 90 імпульсів, 99Гц)
Компенсація експозиції спалаху (FEC) Налаштовується за допомогою бездротового керування Godox X
Режими синхронізації високошвидкісна синхронізація HSS (до 1/8000 с), синхронізація за першою шторкою, синхронізація за другою шторкою
Режим затримки спалаху 0,01~30 с
Звукова індикація Є
Пілотна лампа (LED) 1,8Вт, регулювання яскравості від 1 до 10
Режим оптичного веденого спалаху S1/S2
Бездротове керування (2.4G радіосигнал)
Функції бездротового керування Приймач, OFF
Кількість провідних груп 5 (A, B, C, D, E)
Дальність дії (приблизно) 100 м
Канали 32(1~32)
Бездротовий ідентифікатор ID 01~99
живлення
Джерело живлення Літієвий акумулятор (7.2В/2600мАч, сумісний з V1)
Кількість імпульсів на повній потужності 360
Час перезаряджання 0,01-1,5с
Індикатор заряду батареї Є
Енергозбереження автоматичне вимкнення через 30 хвилин бездіяльності (приблизно)
Способи синхронізації Синхрокабель 3,5мм, бездротове керування
кольорова температура 5800±200К
Розміри
Розміри 120x76x76 мм
Вага (з акумулятором) 524 г