Think Tank Airport International V3.0

Код товару: С000007619
Фото: Think Tank Airport  International V3.0

Нема в наявності

Ціна: 15 040 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Третє покоління валіз на колесах Thinktank встановлює нові стандарти у своєму класі.
Посилена телескопічна ручка витримує підвищене навантаження. Додатковий м'який чохол для ноутбука або планшета спрощує процедуру контролю в аеропортах.
Спеціально розроблена організація внутрішнього простору дозволяє взяти максимум обладнання у ручну поклажу літака. Додатковий знімний м'який чохол для ноутбука, з відділенням для планшета, розташований у спеціальному відділенні, що закривається.
Основне відділення має змійки з підвищеним ресурсом роботи. Язички фіксуються кодовим замком, а додатковий замок із міцним тросиком у вініловому обплетенні закриває відділення для ноутбука та додатково фіксує язички блискавки основного відділення.
Швидкий та легкий доступ до міцної телескопічної ручки. На бічній стінці розташована кишеня для штатива, а також у комплекті додаткові ремінці для надійної фіксації великого триподу у верхній частині. Відділення згори виконані в «анатомічному» дизайні для надійної фіксації камери із встановленим об'єктивом. Цілісна конструкція зменшує вагу і збільшує міцність. Унікальний серійний номер полегшує пошук багажу, втраченого з вини авіакомпанії. Внутрішні кишені на блискавці для акумуляторів, карток пам'яті, фільтрів та інших аксесуарів. Можливість самостійно замінити телескопічну ручку, колеса та захисну накладку продовжують термін служби виробу навіть за екстремальної експлуатації. Великі колеса з гумовою поверхнею забезпечують м'яке безшумне кочення, а велика пластикова накладка над ними захищає виріб від бризок і подряпин. Нейлоновий чохол захищає валізу від несприятливих погодних умов. Лицьова кишеня на гумці для газет та журналів. Валіза забезпечені ручками з чотирьох сторін для швидкого та зручного вилучення з багажника автомобіля, полиці поїзда тощо. Посилені внутрішні роздільники основного відсіку витримують будь-яку професійну техніку та розраховані на тривалу активну експлуатацію. Задня снетка армована у кутах для максимального захисту. Кишеня для візиток у верхній частині дозволяє швидко ідентифікувати свою валізу.
Маса: 4,4-5,2 кг (залежно кількості додаткових роздільників).
Використовувані матеріали:
Зовні: балістичний нейлон 1680D на поліуретановій основі з водовідштовхувальним просоченням; змійки YKK із зменшеним зносом; високоміцні колеса 80 мм на підшипниках, що не обслуговуються; нейлонові нитки потрійного плетіння.
Всередині: сріблястий нейлон 210D; армований роздільники з поліуретану; чохол від дощу з нейлону 210Т на поліуретановій основі; роздільники із спіненого поліуретану; нейлонова нитка потрійного плетіння.
 

Think Tank Airport International V3.0 - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Сумка за економною ціною? Щоб максимально просто підібрати Сумка, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Think Tank і Вам будуть показані всі Сумки для фото-відео техніки Think Tank. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі виробники, наприклад Case Logic. Якщо виникли при купівлі Think Tank Airport International V3.0 Запитайте наших професіоналів. Доставка проводиться Луцьку в необхідні терміни.

 

Місткість Дві дзеркальні камери з приєднаними бустерами та об'єктивами та 2-4 додаткові об'єктиви; ноутбук 15“ та планшет 10“. Максимальний розмір об'єктива F 500 мм f/4 окремо або F400 мм f/2,8 встановлений на камеру (бленда в реверсному положенні).
Зовнішні розміри 35.6 x 53.3 x 20.3 см
Внутрішні розміри 33.0 x 47.0 x 16.5-19.1 см
Підходить для Внутрішні розміри: 33х47х16, 5-19, 1 см Зовнішні розміри: 35, 6х53, 3х20, 3 см Відділення для планшета: 24х25, 5х1, 3 см Відділення для ноутбука: 27х38х3 см
Колір Чорний
Комплектація Think Tank Airport International V3.0 (Чорний) Чохол від дощу Набір додаткових ременів для штатива