Think Tank Airport Commuter

Код товару: С000007623
Фото: Think Tank Airport Commuter

Нема в наявності

Ціна: 8 790 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рюкзак Airport Accelerator вміщує дві DSLR камери з бустерами, 4-6 стандартних зумів, плюс iPad та ноутбук розміром до 15". Для любителів об'єктивів великого розміру він може вмістити 400 f/2.8 одягнений на камеру, або об'єктив розміру 500 f/4 без фотоапарата Think
Tank Photo Airport Commuter рюкзак спеціально для подорожей, розроблений з урахуванням вимог сучасних авіаперевізників, завдяки інтегрованим кишеням швидкого доступу для ноутбуків та iPad, верхній кишені для посадкових талонів і трьом надійним ручкам для зручного розміщення та вилучення з багажних полиць Airport Acler для подорожуючих фотографів
Він розроблений відповідно до міжнародних вимог до розміру ручної поклажі та вміщується в будь-які відсіки для ручної поклажі.
Наші легкі, регульовані, анатомічні форми лямки разом з подушечкою під поперек забезпечують комфорт при перенесенні, а вентильована обшивка спинки рюкзака дозволяє уникнути потіння спини. Ремінне регулювання рюкзака по висоті дозволяє ідеально підігнати його за зростом.
Знімний поясний ремінь, бічна кишеня для пляшки з водою, система кріплення для штатива або монопода, герметичні шви та чохол від дощу ще більше розширює можливості цих рюкзаків. Але щоб додати ще більше функціональності, ці рюкзаки можуть бути використані з нашою системою ременів Pro Speed ​​для додаткового кріплення компонентів елементів системи Modular Component.
У цьому рюкзаку поєднані по-справжньому безкомпромісні дизайн, якість та функціональність.
Основні можливості:
- Сумісний з вимогами щодо перевезення ручної поклажі в літаках
- Замок на тросиці та замок за бігункою блискавок YKK для додаткової безпеки
- Вміщує Ваш ноутбук та Ipad в окремих відсіках на блискавці (замикаються)
- Включає кріплення для штатива / монопода 
- Нижній доступ до основному відділенню для швидкого та безперешкодного доступу до вмісту
- Верхня кишеня на блискавці для посадкового талону
- Знімний поясний ремінь для додаткової стійкості при ходьбі, бігу тощо.
- адаптований до ремінної системи Pro Speed
​​- еластичні кишені на лямках
- кишеня під пляшку води
- міцні ручки з трьох сторін
- легко доступна передня кишеня-органайзер
- Дощовик для захисту рюкзака в комплекті
- Блискавки YKK RC-Fuse та матеріали найвищої якості

 

Think Tank Airport Commuter - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Рюкзаки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Рюкзак за собівартістю. Щоб правильно вибрати Рюкзак, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Think Tank і Ви побачите всі необхідні Рюкзаки для фото-відео техніки Think Tank. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Think Tank. Якщо з'явилися при виборі Think Tank Airport Commuter Запитайте нашого менеджера. Доставка проводиться Кам'янець-Подільському максимально швидко.

Артикул виробника 87453000486
Місткість Професійний дзеркальний фотоапарат, 4-6 стандартних об'єктивів, iPad та 15" ноутбук / Професійний дзеркальний фотоапарат з об'єктивом 400mm f2.8 або окремо об'єктив 500mm f4
Зовнішні розміри 31.6 × 45.7 × 21.6 см
Внутрішні розміри 29.2 × 42.4 × 17.3 см
Підходить для - Дві DSLR камери з бустерами, 4-6 стандартних зум-об'єктива, плюс iPad та ноутбук розміром до 15" - Об'єктив 400 f/2.8 одягнений на камеру або 500 f/4 без фотоапарата.
Колір Чорний
Країна виробництва В'єтнам
Країна реєстрації бренду США