Manfrotto MB PL-CC-193N

Код товару: С000008156
Фото: Manfrotto MB PL-CC-193N

Нема в наявності

Ціна: 10 885 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Сумка Manfrotto Pro Light Camcorder 193N (MB PL-CC-193N):
Сумка для відеокамери Manfrotto CC-193N PL - це компактний кейс, призначений для професійних відеооператорів, які завжди в русі. Вона підходить для останніх модульних камер (наприклад, SONY PXW-FS7 зі знятими ручками, NEX-FS100R), HDV камер (SONY PMW-X200, Panasonic AG-AC160) або відео DSLR (Canon EOS 1DC, 5D Mark III)
 
Високоякісний Rip-Stop нейлон із водовідштовхувальною обробкою забезпечує надійний захист від зовнішніх потрясінь та екстремальних погодних умов.
 
Відкрийте верхню подвійну блискавку і ви побачите основне відділення з багатьма різними роздільниками, включаючи Manfrotto Flexi для того, щоб налаштувати внутрішній простір відповідно до ваших потреб. Перегородка Manfrotto Flexi може бути зігнута для того, щоб обернути її навколо корпусу камери або додаткового об'єктива, посилює захист та дозволяє повністю використовувати внутрішній простір. Дно основного відсіку спільно з дивайдерами Flexi виготовлено зі спеціального профільованого спіненого матеріалу, і формують так звану систему захисту Manfrotto. Вона оточує камеру з усіх боків і забезпечує амортизацію та захищає від ударів та вібрацій. Мішечок з м'яким наповнювачем забезпечує додаткову підтримку для об'єктива.
 
Зовнішня передня кишеня по всій довжині сумки Manfrotto CC-193N PL допоможе вам розмістити невеликі аксесуари. Три ручки, розташовані на верхній частині та з боків, роблять зручнішим захоплення: з полиці, з багажника авто або з підлоги. Знімний ущільнений плечовий ремінь гарантує безтурботну подорож із сумкою. Сумісність зі стандартним візком зробить транспортування легшим.
 
Особливості моделі:
 
Система захисту камери
Manfrotto CPS - система захисту камери була спеціально розроблена та випробувана в лабораторних умовах. Гарантує найвищий рівень захисту від ударів
 
Взаємозамінні дивайдери
Модульна система проста у використанні, ці роздільники дозволяють змоделювати внутрішній простір точно під вашу техніку, зберігши багато корисного місця.
 
Водовідштовхувальні властивості
Спеціально нанесене покриття на тканині, яке зберігає стійкість до вологи.
 
Сумісність із візком
Для зручності транспортування за допомогою будь-якого візка, просто просмикніть петлю сумки/рюкзака через ручку стандартного транспортного візка
 
Характеристики:
Виробник: Manfrotto
Призначення: Для відеокамери
Висота (см): 33
Довжина (см): 53.5
Ширина (см): 29
Матеріал: нейлон
Колір чорний
Вага (г): 2100
 
 
 

Manfrotto MB PL-CC-193N - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Сумка з хорошими знижками. Щоб правильно підібрати Сумка, скористайтеся зручною системою. Введіть: Manfrotto і перед вами з'явиться все Сумки для фото-відео техніки Manfrotto. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Delsey. Якщо з'явилися при купівлі Manfrotto MB PL-CC-193N Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлений товар можна отримати Львові у мінімальні терміни.

Характеристики:
Виробник: Manfrotto
Призначення: Для відеокамери
Висота (см): 33
Довжина (см): 53.5
Ширина (см): 29
Матеріал: нейлон
Колір чорний
Вага (г): 2100