Sony 120GB XQD G Series R440MB/s W400MB/s (QDG120F)

Код товару: С000008474
Фото: Sony 120GB XQD G Series R440MB/s W400MB/s (QDG120F)

У наявності

Ціна: 8 812 7 995 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Максимальні можливості серійної зйомки
Завдяки надшвидкісному запису картки пам'яті XQD серії G від Sony ідеально підходять для серійної зйомки у форматі RAW під час використання професійних DSLR-камер. Ви можете отримати до 200 RAW-зображень у режимі серійної зйомки, що в 1,5 рази швидше, ніж при використанні найшвидших карт Compact Flash

Ще більше яскравих миттєвостей
Карти пам'яті XQD серії G від Sony розроблені для ефективного використання при інтенсивному темпі зйомки та швидкого очищення буфера пам'яті. Тепер можна відобразити ще більше яскравих моментів та знімати серіями навіть за допомогою професійних цифрових дзеркальних камер зі змінною оптикою (DSLR).

Надійний та впевнений 4K-відео
Унікальний контролер даних від Sony забезпечує стабільний відеозапис у 4K завдяки двосторонній передачі даних між сумісними камерами, що дозволяє уникнути втрати інформації. При записі на 4K-камеру PXW-FS7 II від Sony на картку ємністю 240 ГБ розміщується близько 45 хвилин відео у форматі 4K XAVC Intra.

Винятково міцний корпус
Унікальні технології Sony забезпечують зносостійкість корпусу, а втоплені контакти захищають від пошкоджень, пилу та статичної електрики, дозволяючи використовувати карту в найскладніших умовах зйомки.

Виняткова міцність навіть при інтенсивній зйомці
Карти пам'яті QD-G240F та QD-G120F ​​у п'ять разів міцніші, ніж карти стандартного формату XQD. Нові карти пам'яті серії G витримують падіння з висоти 5 м. Тому ви можете замінити карту навіть у найскладніших умовах зйомки, не хвилюючись за збереження фотографій. Стандартний формат XQD QD-G240F/QD-G120F.

Швидка передача даних на ПК
Пристрій зчитування карток пам'яті XQD/SD та USB-адаптери від Sony ідеально підходять для карток XQD серії G. Резервне копіювання та інші робочі процеси відбуваються вдвічі швидше, ніж при використанні найефективніших карток Compact Flash.

Вражаюча міцність
Карти пам'яті QD-G240F та QD-G120F ​​для професійної зйомки в 2,5 рази ефективніші, ніж карти стандартного формату XQD. Міцність карток тестується при дії сили в 50 Н, щоб запобігти пошкодженню при транспортуванні та зношуванні при подальшому багаторазовому використанні.

File Rescue
Ніхто не застрахований від збоїв техніки, іноді дані, наприклад фотографії та інші файли, можуть пошкодитися або загубитися. File Rescue від Sony – це простий у використанні, але потужний інструмент для відновлення пошкоджених або втрачених даних. У програмі File Rescue від Sony застосовується просунутий алгоритм, завдяки якому збільшується ймовірність успішного відновлення RAW-зображень, MOV-файлів та відео у форматі 4K XAVC-S, знятих за допомогою камер Sony та Nikon.

Створено для професіоналів
Карти пам'яті XQD від Sony мають захист від ударів, електромагнітного впливу, статичної електрики, стійкі до пошкоджень і зберігають повну функціональність навіть при екстремальних температурах, інтенсивному УФ-випромінюванні і при випромінюванні від рентгенівського сканера для багажу. Карти XQD від Sony розроблені для тривалого професійного використання та пройшли перевірку на надійність.
 
 
 
 

Sony 120GB XQD G Series R440MB/s W400MB/s (QDG120F) - на кращому сайті abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Карти пам'яті А також інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Карта пам'яті за низькою ціною? Щоб правильно вибрати Карта пам'яті, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sony і Ви побачите, які доступні для замовлення Карти пам'яті Sony. Як бачите, все досить просто. За якість запчастин можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Sony. Виникли при замовленні Sony 120GB XQD G Series R440MB/s W400MB/s (QDG120F) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототехніку отримаєте Білій Церкві в потрібні терміни.

Виробник
Sony
Розмір (Ш x В x Г)
29,6 x 38,5 x 3,8 мм
Інтерфейс
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB3.1 Gen.1 (Super Speed ​​USB)
Швидкість передачі (читання)
440 МБ/с
Швидкість передачі (запис)
400 МБ/с
Робочий інтервал температур
-25 - +65 ° C (без конденсату)