SanDisk 64 GB Extreme PRO CFexpress Card Type B (SDCFE-064G-GN4IN)

Код товару: С000010336
Фото: SanDisk 64 GB Extreme PRO CFexpress Card Type B (SDCFE-064G-GN4IN)

У наявності

Ціна: 5 097 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 Розроблена для забезпечення швидкості, необхідної для роботи з плавним захопленням необробленого відео 4K з роздільною здатністю до 4096 x 2160, карта Extreme PRO CFexpress Type B 64 ГБ від SanDisk забезпечує швидкість чтення до 1500 МБ/с і швидкість запису до 800 МБ/с, що забезпечує низьку затримку під час високошвидкісної записи та підвищує ефективність робочого процесу. Ця карта також навпаки сумісна з іншими камерами XQD, які використовують прошивку для включення CFexpress. У разі випадкового видалення файлу програма відновлення даних SanDisk RescuePRO Deluxe доступна для безкоштовного завантаження.

 

Швидкість, що перевершує інші карти

Високошвидкісний, послідовний запис і підвищена ефективність робочого процесу в порівнянні з існуючими картами SanDisk є результатом швидкості чтення до 1500 МБ / с і швидкості запису до 800 МБ / с.

Плавне створення відео 4K

Форм-фактор CFexpress дозволяє захоплювати необроблене відео 4K зі стійкою продуктивністю з малою затримкою при записі відео.

Сумісність з XQD

Карта навпаки сумісна з деякими камерами XQD, в яких встановлена ​​прошивка, що дозволяє використовувати CFexpress. Карта CFexpress типу B з'єднує існуючі пристрої з технологіями майбутнього.

Відновлення файлів за допомогою програмного забезпечення RescuePRO Deluxe

Карта постачається з пропозицією завантаження програмного забезпечення для відновлення даних RescuePRO Deluxe. Це програмне забезпечення дозволяє легко відновлювати випадково видалені файли.
 
 

SanDisk 64 GB Extreme PRO CFexpress Card Type B (SDCFE-064G-GN4IN) - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Карти пам'яті А також інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Карта пам'яті за доступною ціною. Щоб запросто підібрати Карта пам'яті, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: SanDisk і Ви побачите, які доступні для замовлення Карти пам'яті SanDisk. Як бачите, все досить просто. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі фірми, наприклад SanDisk. Виникли при замовленні SanDisk 64 GB Extreme PRO CFexpress Card Type B (SDCFE-064G-GN4IN) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Фототехніку отримаєте Кривому Розі якомога швидше.

  • Тип карти: CFexpress Тип B
  • Ємність накопичувача: 64 ГБ
  • Максимальна швидкість читання : 1500 МБ/с
  • Максимальна швидкість запису  : 800 МБ/с