Think Tank Airport Advantage

Код товару: С000008650
Фото: Think Tank Airport Advantage

Нема в наявності

Ціна: 11 750 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Місткість:
Одна дзеркальна камера із встановленим бустером та об'єктивом, друга камера із встановленим об'єктивом, 3-4 додаткові об'єктиви та ноутбук 15»; або 2 дзеркальні камери без об'єктивів із встановленими бустерами та 3-4 об'єктиви до них; або дві системні камери з будь-якою кількістю об'єктивів. Максимальний об'єктив F 200-400 мм f/4 із блендою в реверсному положенні.
Комплектація:
Валіза Think Tank Airport Advantage, чохол від дощу, набір додаткових ременів для штатива
Зовнішні розміри: 32.3 x 49.5 x 18.5 см
Внутрішні розміри: 30.5 x 45.7 x 12.4-16.3 см
Відділення для ноутбука: 29,5 х41, 6х7, 4 см
Маса: 2,7-2,8 кг (залежно кількості додаткових роздільників).
Використовувані матеріали
Зовні: нейлон 420D на поліуретановій основі з водовідштовхувальним просоченням; змійки YKK із зменшеним зносом; високоміцні колеса 80 мм на підшипниках, що не обслуговуються; нейлонові нитки потрійного плетіння.
Всередині: сріблястий нейлон 210D; армований роздільники з поліуретану; чохол від дощу з нейлону 210Т на поліуретановій основі; роздільники із спіненого поліуретану; нейлонова нитка потрійного плетіння.
Знімні перегородки та роздільники основного відсіку дозволяють розмістити все обладнання з комфортом та максимальним захистом. Використання інноваційних матеріалів дозволило зменшити вагу, але зберегти максимальний рівень захисту.
Особливості: спеціально продуманий основний відсік дозволяє взяти в ручну поклажу максимальну кількість обладнання навіть за дуже жорстких обмежень авіакомпанії, наприклад, лоукост.
Відділення для комп'ютера дозволяє розмістити ноутбук до 15“ навіть у власному чохлі. Телескопічна ручка для простого та легкого транспортування.
Бічна кишеня для штатива чи пляшки води, також у комплекті додаткові ремінці для фіксації штативу вгорі. Використання матеріалів найвищої якості.
Внутрішні кишені на блискавці для акумуляторів, карток пам'яті, фільтрів та інших аксесуарів.
Можливість самостійно замінити телескопічну ручку, колеса та захисну накладку продовжують термін служби виробу навіть за екстремальної експлуатації.
Великі колеса з гумовою поверхнею забезпечують м'яке безшумне кочення, а велика пластикова накладка над ними захищає виріб від бризок і подряпин.
Нейлоновий чохол захищає валізу від несприятливих погодних умов. Можливість закрити бігунки основного відділення замком (придбається окремо).
Додаткові ручки з трьох сторін для швидкого та зручного вилучення з багажника автомобіля, полиці поїзда тощо. Внутрішні кишені на блискавці для акумуляторів, карток пам'яті, фільтрів та інших аксесуарів. Кишеня для візиток у верхній частині дозволяє швидко ідентифікувати свою валізу.
 
 

Think Tank Airport Advantage - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Сумки для фото-відео техніки А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Сумка на вигідних умовах. Щоб максимально просто вибрати Сумка, за допомогою навігації. Введіть: Think Tank і Вам будуть показані всі Сумки для фото-відео техніки Think Tank. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Tamrac. Виникли при замовленні Think Tank Airport Advantage Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Одесі у стислі строки.