SanDisk SDXC 64Gb Extreme Pro 4К (R170/W90MB/s)SDSDXXY-064G-GN4IN

Код товару: С000008822
Фото: SanDisk SDXC 64Gb Extreme Pro 4К (R170/W90MB/s)SDSDXXY-064G-GN4IN

Нема в наявності

Ціна: 1 174 грн

Гарантія

120 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Зйомка без обмежень
Наша найбільш потужна та ємна карта пам'яті SD™ UHS-I має максимальну швидкість для забезпечення високої продуктивності, надійності та якості зображень та відео у форматі 4K UHD під час зйомки за допомогою цифрових дзеркальних фотоапаратів та сучасних цифрових відеокамер високої чіткості. Швидкість передачі даних, що досягає 90 МБ/с, дозволяє миттєво завантажувати зняті матеріали на комп'ютер, підвищуючи ефективність їхньої подальшої обробки.

Швидкість читання до 170 МБ/с; швидкість запису до 90 МБ/с
Для найбільшої ефективності карти пам'яті SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I мають виключно високу швидкість передачі даних до 170 МБ/с для пост-обробки файлів. Швидкість запису до 90 МБ/с забезпечує можливість швидкої та безперервної фотозйомки, а також зйомки у форматі RAW та JPEG.

Створено для професіоналів
Професійні фотоапарати та відеокамери високої роздільної здатності заслуговують на потужність, продуктивність, ємність і надійність останніх новинок SanDisk в області знімних накопичувачів. Саме тому професійні фотографи та відеооператори покладаються на карти пам'яті SanDisk.

Підтримка 4K UHD
Завдяки класу швидкості відео UHS 30 (V30) та класу швидкості UHS 3 (U3)2 карти пам'яті SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I дозволяють записувати безперервне відео у форматі 4K UHD та Full HD. Це ідеальне рішення, яке застосовується професіоналами для відеозйомки екстремального спорту та швидкого руху без пропуску кадрів.

Розрахована на роботу в екстремальних умовах
Карти пам'яті SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I відрізняються удароміцністю та водонепроникністю, працюють при широкому діапазоні температур та захищені від впливу рентгенівських променів, тому ви можете насолоджуватися будь-якими пригодами, не турбуючись про надійність карти пам'яті.

  • Тип картки пам'яті: SD
  • Стандарт пам'яті: SDXC
  • Максимальна швидкість запису: до 90 МБ/с
  • Максимальна швидкість читання: до 170 МБ/с
  • Об'єм пам'яті: 64 ГБ
  • Клас швидкості в режимі відео: C10, U3, V30

SanDisk SDXC 64Gb Extreme Pro 4К (R170/W90MB/s)SDSDXXY-064G-GN4IN - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Карти пам'яті А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Карта пам'яті вигідно? Щоб легко було підібрати Карта пам'яті, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: SanDisk і Ви побачите всі необхідні Карти пам'яті SanDisk. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Ridata. З'явилися при виборі SanDisk SDXC 64Gb Extreme Pro 4К (R170/W90MB/s)SDSDXXY-064G-GN4IN Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Запоріжжі у стислі строки.