Sony FDR-AX700 (FDRAX700B.CEE)

Код товару: С000009189
Фото: Sony FDR-AX700 (FDRAX700B.CEE)

Нема в наявності

Ціна: 56 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sony FDR-AX700 4K Camcorder. У FDR-AX700 поєднуються професійні характеристики та зручність використання. Він підтримує зйомку відео у форматі 4K HDR (HLG) завдяки швидкому гібридному автофокусуванню та іншим функціям.

 

Якість відео 4K HDR (HLG)  Розширений динамічний діапазон (HDR) – це революційна технологія дисплеїв, яка забезпечує ширший діапазон кольорів та яскравості, на повну розкриваючи потенціал формату 4K. Більш того, завдяки підтримці Hybrid Log-Gamma (HLG) FDR-AX700 дозволяє без додаткової обробки відтворювати HDR-зображення. Для цього потрібно підключити камеру до сумісного телевізора HLG від Sony за допомогою кабелю USB.

Високошвидкісний запис у форматі XAVC S  Формат XAVC S використовується для відеозйомки з роздільною здатністю 4K та HD. Він забезпечує відмінну деталізацію з мінімальним шумом при стиску завдяки високій швидкості потоку даних (до 100 Мбіт/с при записі в 4K, до 50 Мбіт/с для Full HD). Запис зі швидкістю 100 Мбіт/с підтримується навіть при зйомці Full HD з максимальною частотою 120 кадрів/с, що дозволяє уповільнювати потрібні ділянки відео на етапі постобробки без втрат в якості зображення.

Матриця Exmor RS® CMOS типу 1.0  Велика 1-дюймова багатошарова CMOS-матриця на 14,2 МП (ефект.) дозволяє створювати чудовий ефект боке і має виняткову світлочутливість. Таким чином, навіть за низького або дуже яскравого освітлення знімки виходять якісними і з низьким рівнем шуму. Матриця містить до 273 точок фазового автофокусування, які покривають приблизно 84% усієї площі зображення, дозволяючи точно відстежувати об'єкти в кадрі.

Покращений процесор зображень BIONZ X  Покращений процесор зображень BIONZ X зазнав оптимізації, і тепер забезпечує більш швидку обробку та фокусування у форматі 4K HDR (HLG). Також підтримується сповільнена зйомка з 960 (NTSC) / 1000 (PAL) кадрами в секунду.

Об'єктив ZEISS Vario-Sonnar T*  Щоб передати всю красу надчіткого формату 4K, в камері використовується спеціальна оптика ZEISS з удосконаленими асферичними (АА) та низькодисперсійними (ED) склом. Ширококутний об'єктив 29 мм дозволяє знімати чудові пейзажі та наближати об'єкти завдяки 12-кратному оптичному зуму та 24-кратному зуму Clear Image.

Широка зона покриття автофокусування  Камкордер має до 273 пікселів фазового автофокусування, які охоплюють близько 84% від усієї площі зображення. Завдяки цьому при автофокусуванні обробляється більша кількість точок, що дозволяє знімати об'єкти, що швидко рухаються, на яких складно фокусуватися.

Високошвидкісне автофокусування  Система швидкого гібридного автофокусування дозволяє зчитувати дані з великої області фазового автофокусування на матриці, а покращений процесор обробки зображення BIONZ X забезпечує швидку обробку даних для точного відстеження АФ на об'єктах, що швидко рухаються.

Точне відстеження об'єктів, що рухаються  Оптимізувати продуктивність функції відстеження об'єктів вдалося за допомогою швидкого зчитування та обробки даних АФ, а також завдяки новому алгоритму, розробленому спеціально для зйомки фільмів. Після наведення фокусу камкордер продовжує підтримувати фокусування на об'єктах, що рухаються, завдяки широкій зоні АФ. 

Регульований діапазон відстеження АФ  Виберіть параметр діапазону відстеження АФ. Усього доступно 5 рівнів: від вузького діапазону, коли рухи незначні, до широкого, якщо сцена динамічна. Налаштування можна змінювати в залежності від операторського плану, інтенсивності руху об'єкта та умов зйомки.

Регульована чутливість зміни об'єкта АФ  Доступно п'ять рівнів чутливості зміни об'єкта АФ. Параметр RESPONSIVE (Чуттєвий) дозволяє камері швидко перемикатися між різними об'єктами або точками фокусування, а LOCKED ON (Фіксований) – зосередитись на одному об'єкті.

Відображення та налаштування зони автофокусування  Зони фазового фокусування навколо об'єктів зйомки дозволяють легко стежити за областями фокусування. Перемикатися між точками фокусування теж просто: достатньо торкнутися потрібної сенсорному екрані.

Оптичний стабілізатор Optical SteadyShot™ (активний режим)  З функцією Optical SteadyShot™ (активний режим) зображення завжди будуть чіткими та якісними.

Високоточний видошукач OLED Tru-Finder™  OLED Tru-Finder на 2359 пікселів відтворює зображення з надзвичайною точністю та реалістичними кольорами. Цей висококонтрастний електронний видошукач дозволить без зайвих зусиль стежити за композицією, керувати зйомкою та розглянути зняте навіть за яскравого сонячного світла.

Сенсорний РК-екран Xtra Fine 3,5-дюймовий РК-екран  Extra Fine розрахований спеціально для зображень з високою роздільною здатністю (близько 1555 тисяч пікселів). Він зберігає деталі в динамічних сценах і не викликає дискомфортних відчуттів при тривалому стеженні за об'єктами, що рухаються в кадрі. Екран має сенсорну поверхню, що дає можливість швидко вибирати точку автофокусування.

Професійне меню  За основу меню взято інтерфейси професійних камер Sony. Воно має мінімум підпунктів, дуже лаконічне, доступне та зручне у використанні. Також всі елементи інтерфейсу напівпрозорі та накладаються безпосередньо на відео, що дозволяє перевіряти налаштування, не відволікаючись від зображення.

Кільце об'єктива  Кільце об'єктива дозволяє точно і плавно налаштовувати фокусування або масштабування залежно від режиму, який вибирається за допомогою зручного перемикача.

Диск ручного налаштування  Ручний регулятор і кнопки збоку корпусу дозволяють швидко та легко налаштувати параметри IRIS (діафрагма), GAIN/ISO, а також витримку.

Вбудовані фільтри ND  Налаштувати рівень світла, що входить в об'єктив, можна за допомогою нейтральних фільтрів: Clear (прозорий), 1/4, 1/16 та 1/64. Таким чином, відеооператори можуть точно керувати витримкою та діафрагмою та мають більше можливостей для реалізації творчих ідей. Велика матриця відеокамери дозволяє досягати приголомшливого ефекту боці без збільшення витримки навіть при зйомці поза приміщенням у сонячний день.

Два гнізда для медіаносіїв  Два гнізда для карток SD та SD/Memory Stick™ дозволяють вести паралельний запис або перемикатися між носіями. Режим перемикання носіїв допоможе при тривалих зйомках, коли однієї картки може бути недостатньо, а паралельний запис стане в нагоді, якщо потрібно зберегти резервну копію важливого відео. Це дає більше можливостей під час виробництва та виконання вимог клієнтів.

Ручка зручної форми  Форма рукоятки підібрана таким чином, щоб її було зручно тримати будь-якому користувачеві камери. Завдяки цьому, знімаючи з рук, ви отримаєте стабільніше відео навіть при тривалій зйомці у важких умовах.

Великий важіль управління зумом із самоповерненням  Великий важіль зуму із самоповерненням забезпечує повний контроль над усім діапазоном фокусних відстаней. Зум може працювати повільно і швидко - швидкість і плавність завжди точно контролюється користувачем.

Вбудований мультиінтерфейсний роз'єм  Мультинтерфейсний роз'єм сумісний із різними аксесуарами, що значно розширює можливості відеокамери.

Порт LANC  Вбудований порт LANC дозволяє підключатися до сумісних аксесуарів та легко керувати камкордером віддалено.

Високоякісне відео через вихід 4K HDMI  Передавайте чітке відео у форматі 4K на зовнішні монітори та автономні рекордери або дивіться записи на телевізорі через підключення HDMI.

Повнорозмірний роз'єм HDMI (Type-A)  знижує навантаження на кабелі, мінімізує пошкодження та запобігає випадковому вимкненню.

Тимчасовий код / ​​Користувальницький біт  У запис можна додавати стандартний часовий код та інформаційний біт SMPTE, що стане в нагоді при виробництві професійного відео та в системах з кількома камерами. Вбудований часовий код спрощує монтаж матеріалу з різних камер, а восьмизначні інформаційні біти, що настроюються, дозволяють швидко індексувати матеріали і зручно керувати ними у великих проектах.

Зйомка з використанням S-Gamut та S-Log  Зйомка з використанням профілів гами S-Gamut та S-Log дозволяє застосовувати корекцію кольору на стадії постобробки, роблячи зображення виразнішим. S-Log3 і S-Log2 забезпечують розширений динамічний діапазон (до 1300%), що запобігає появі недосвічених та пересвічених ділянок.

Параметри зображення  За допомогою 10 параметрів Picture Profile ви зможете змінювати вигляд відеозапису та вносити зміни відповідно до вимог поствиробництва. Усі налаштування гами, градації та колірних просторів можна зберігати та використовувати для майбутніх зйомок.

Функція "Зебра"  "Зебра" у вигляді чітко помітних смуг у вікні перегляду зображення позначає області з переекспозицією, що може стати в нагоді під час зйомки з гамою S-log, коли оцінка експозиції скрутна. Завдяки настроюваному рівню експозиції можна ввести ідеальні значення як для тілесних тонів, так і для освітлених пейзажів.

Відео із суперуповільненням, уповільнена та прискорена зйомка  Вам доступні всі творчі можливості для вираження часу. Завдяки відео з суперуповільненням, а також уповільненою і прискореною зйомкою ви зможете відобразити навіть найшвидший момент на швидкості 960 (NTSC) / 1000 (PAL) кадрів в секунду (40-кратне уповільнення) або навпаки - прискорити час, знімання зі швидкістю 1 кадр в секунду та відтворивши запис з 60-кратним прискоренням.

Запис проксі-файлів  Прискоріть монтаж та передачу відео за допомогою додаткової функції запису проксі-файлів. Проксі-файли з нижчою роздільною здатністю знімаються паралельно з 4K-відео. Такі файли легко передавати, обробляти в Інтернеті, а також монтувати на малопотужних комп'ютерах. Завершивши обробку проксі-файлів, достатньо замінити їх на еквіваленти з високою роздільною здатністю та фіналізувати відео.

Підтримка iMovie та Final Cut Pro X  Цей продукт сумісний із програмами Final Cut Pro X та iMovie. 

Sony FDR-AX700 (FDRAX700B.CEE) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Відеокамери або інші елементи фотототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Відеокамера зі знижками? Щоб точно підібрати Відеокамера, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sony І Ви побачите перелік з Відеокамери Sony. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Sony. Якщо виникли при купівлі Sony FDR-AX700 (FDRAX700B.CEE) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Транспортуємо продукцію в Черкасах в потрібні терміни.

Колір
 
за напрямку аматорська
Тип носія flash (карта пам'яті)
Матриця
Тип матриці CMOS  / Exmor RS /
Розмір матриці 1"
Кількість мегапікселів 14.2
Ефективних мегапікселів 12
Об'єктив
Фокусна відстань (екв. 35 мм) 29 -348 мм
Світлосила f/2.8 - f/4.5
Оптичне збільшення 12 х
Цифрове збільшення 192 х
Стабілізація зображення оптична
Діаметр фільтра 62 мм
Ручна фокусування
Відеозйомка
Розширення відео 3840x2160 пікс
Частота кадрів 60 кадр/с
Формати записи MPEG-4, AVC/H.264,
Швидкість запису відео 100 Мбіт/с, 60 Мбіт/с, 50 ​​Мбіт/с, 25 Мбіт/с  , 24 Мбіт/с, 17 Мбіт/с, 9 Мбіт/с, 5 Мбіт/с, 3 Мбіт/с/
Мінімальне освітлення 1.7 люкс  / витримка 1/30 /
Нічна зйомка
Витримка 1/8-1/10000 з
Баланс білого авто, одне натискання, в приміщенні, на вулиці
Автоекспозиція 5
Сюжетні програми авто, нічна зйомка, схід та захід сонця, феєрвер  / пейзаж, портрет, спалах, пляж, сніг /
Запис звуку Dolby Digital 5.1
Фотозйомка
Кількість мегапікселів 14.2
Максимальний розмір фотографія 5024x2824 пікс
Дисплей
Діагональ дисплея 3.5"
Роздільна здатність дисплея 1555 тис. пікс
Сенсорний екран
Функції та можливості
Функції та можливості наявність видошукача
вбудований динамік
Wi-Fi модуль
NFC-чіп
Пам'ять та роз'єми
Підтримка карт пам'яті SD, S DHC, SDXC, Memory Stick PRO Duo
Роз'єми USB
HDMI
AV-вихід
для мікрофона
вихід на навушники
живлення
Модель акумулятора NP-F V70A
Місткість акумулятора 1900 мАг
Загальні дані
Розміри (ШхВхГ) 116x90x197 мм
Вага 1030 г  /с акумулятором NP-FV70A/