Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K (CINECAMPOCHDMFT4K)

Код товару: С000010112
Фото: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K (CINECAMPOCHDMFT4K)

Нема в наявності

Ціна: 61 228 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K. Цифрова кінокамера наступного покоління для ручної зйомки у 4K

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K - камера, на яку ви чекали! Підтримуючи останні технології цифрового кіно, вона відрізняється сучасним дизайном та вміщається на долоні руки. Камера має сенсор 4/3, динамічний діапазон 13 ступенів і два оптимальних значення ISO до 25 600. Такі характеристики дозволяють отримати чудові результати при зйомці HDR і при поганому освітленні. Зовнішні органи керування забезпечують швидкий доступ до найважливіших функцій, а 5-дюймовий сенсорний екран полегшує кадрування, фокусування та налаштування. Збереження виконується на стандартні карти SD/UHS-II або CFast 2.0 у RAW або ProRes із частотою до 120 кадрів/c. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K оснащується байонетом MFT, вбудованими мікрофонами, входом Mini XLR та повнорозмірним інтерфейсом HDMI. Крім того,
 
Портативне рішення професіоналів. 
 
Доступна за ціною 4K-камера
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K відрізняється компактними розмірами, широким функціоналом та доступною ціною. Вона дозволяє працювати над незалежним кіно та документальними фільмами, знімати покази мод, програми про подорожі, спортивні змагання, весільні церемонії, корпоративне відео та контент для онлайн-ресурсів. Завдяки винятковій якості зображення, сучасній технології обробки кольору та підтримці RAW камера може посперечатися з аналогами, які коштують на десятки тисяч доларів дорожче. Кадри, отримані за допомогою Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K легко об'єднати в рамках одного проекту з іншим матеріалом, причому різниця буде абсолютно непомітна!

Сучасний та стильний дизайн. Малий форм-фактор, широкий функціонал та універсальне призначення
 
Компактний корпус цифрової кінокамери виготовлений із композитного матеріалу на основі вуглепластику та полікарбонату. Завдяки такому складу він не лише міцний, а й легкий, що дозволяє оператору залишатися виключно мобільним без шкоди для якості зйомки. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K має яскравий 5-дюймовий дисплей, вбудовані мікрофони та зовнішні органи управління для швидкого доступу до більшості найважливіших функцій. Це дає можливість перевіряти кадрування та фокус, а також вести запис звуку разом із зображенням без додаткового оснащення. Крім того, передбачено кілька монтажних отворів, вхід Mini XLR з фантомним живленням та керування через Bluetooth. Малий форм-фактор і широка сфера застосування роблять нову модель універсальним рішенням для різних проектів!

4K-сенсор для зйомки цифрового кіно. Широкий динамічний діапазон та висока якість зображення при недостатньому освітленні
 
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K оснащується повнорозмірним сенсором 4/3, що дозволяє збільшити поле зору за рахунок зменшеного кроп-фактора. Він створює зображення з роздільною здатністю 4096 x 2160 пікселів і динамічним діапазоном 13 ступенів, а оптимальне значення ISO до 25 600 дає виняткові результати в умовах слабкого освітлення. Камера підтримує запис із кадровою частотою до 60 fps у 4K та до 120 fps у HD при обмеженому використанні матриці. Збереження можна вести в одному з трьох режимів: Film, Video та Extended Video. Останній із них є проміжним варіантом між кіно- та відеозйомкою, тому отриманий матеріал має високу якість і водночас не потребує великої постобробки!
 
Байонет MFT. Сумісність із наявними об'єктивами
 
На Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K передбачений такий самий байонет MFT, як на оригінальній моделі Pocket Cinema Camera. Він розроблений спеціально для компактної знімальної техніки з укороченим робочим відрізком та дозволяє використовувати виключно компактну оптику професійного класу. Крім того, MFT допускає встановлення адаптерів під кріплення PL, C та EF, тому камеру можна оснастити об'єктивами Canon, Nikon, Pentax, Leica та навіть Panavision!
Media
 
Типи накопичувача. Сумісність із картками SD/UHS-II та CFast 2.0
 
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K підтримує карти пам'яті SD, UHS-II та CFast 2.0. Перший тип підійде для матеріалу у високій роздільній здатності, другий — для Ultra HD у кодеку ProRes з кадровою частотою до 60 fps та у форматі RAW до 30 fps, а третій призначений для збереження 12-бітного відео в RAW. Також передбачено прямий запис на зовнішній твердотільний накопичувач або флеш-диск через порт розширення USB-C. Усі отримані файли сумісні з будь-яким програмним забезпеченням для обробки. У комплект поставки входить додаток DaVinci Resolve Studio, який при підключенні до комп'ютера дозволяє виконувати монтаж безпосередньо на носії даних.
 
Порт розширення. Високошвидкісний роз'єм USB-C для запису зовнішнім способом
 
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K має порт розширення USB-C, яким оснащуються усі сучасні комп'ютери та інше електронне обладнання. Завдяки високій пропускній здатності він дозволяє значно збільшити час запису при підключенні таких зовнішніх пристроїв, як флеш-диски та твердотільні накопичувачі. Подібна можливість особливо важлива під час зйомки 12-бітного відео у форматі RAW або 4K-матеріалу з частотою 60 кадрів/с. Додаткова перевага полягає в тому, що монтаж та постобробку отриманих файлів легко виконати безпосередньо на носії даних!

Операційна система Blackmagic. Розширений функціонал Blackmagic OS
 
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K використовується така ж операційна система, як на URSA Mini. Вона відповідає всім найсучаснішим вимогам та забезпечує доступ до багатьох функцій професійного рівня. Той, хто робить перші кроки, може розпочати з Pocket Cinema Camera 4K, а потім перейти на URSA Mini. Якщо у вас вже є досвід роботи з URSA Mini, то завдання стає ще простішим. Камера має сенсорний екран, який дозволяє простим торканням змінювати налаштування, додавати метадані та відображати стан запису. Додатково передбачені підтримка 3D LUT-таблиць при збереженні та перегляді, виведення HDR-матеріалу через HDMI, застосування власної конфігурації параметрів, режим Extended Video, дистанційне керування через Bluetooth, введення зовнішнього тайм-коду за допомогою звукового роз'єму та зйомка RAW.

Великий сенсорний екран. Яскравий 5-дюймовий дисплей для швидкого встановлення фокусу
 
Задня панель корпусу є 5-дюймовим сенсорним екраном, який дозволяє виконувати кадрування і встановлювати фокус без допомоги зовнішнього монітора або видошукача. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K має таку саму систему меню, як URSA Mini. Дисплей можна використовувати для виведення службових параметрів та гістограми, виділення контурів зображення та керування відтворенням. Камера підтримує роботу з 3D LUT-таблицями, причому під час перегляду матеріалу, а й під час запису. Крім того, вона оснащена динаміком для прослуховування звукової доріжки безпосередньо на майданчику.

Професійний звук. Вбудовані мікрофони та вхід Mini XLR
 
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K забезпечує якісний запис звуку, тому під час роботи з нею не потрібен окремий рекордер. Для підключення мікрофонів професійного класу передбачений вхід Mini XLR 48 з фантомним живленням. Крім того, камера має власні вбудовані мікрофони із наднизьким порогом шуму та стереороз'єм 3,5 мм для додаткового оснащення.
 
Сучасні інтерфейси. Моніторинг через HDMI, аудіовхід Mini XLR та роз'єм живлення
 
Незважаючи на компактність, Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K має повнорозмірний HDMI-інтерфейс. Він дозволяє виводити HDR-матеріал та 10-бітовий сигнал зі службовими параметрами для перегляду зображення на знімальному майданчику. На камері також передбачено роз'єм Mini XLR 48 В з фантомним живленням для додаткового оснащення, гніздо 3,5 мм для мікрофонів та силовий вхід для підключення до джерела постійного струму.

На Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K є роз'єм Mini XLR з фантомним живленням для підключення мікрофонів Advanced Connections
 
Камера оснащена повнорозмірним HDMI-інтерфейсом, а також має USB-C порт для запису на зовнішній твердотільний накопичувач

Різні варіанти харчування. Джерело постійного струму, батарея та порт USB-C
 
На Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K використовуються стандартні знімні батареї LP-E6. У комплект поставки входить блок живлення напругою 110-220 В, який дозволяє одночасно вести зйомку та заряджати встановлений акумулятор. Він забезпечений захистом від випадкового від'єднання кабелю та міжнародними перехідниками під розетки різних стандартів. Порт розширення USB-C підтримує передачу енергії, тому через нього камеру легко підключити до ноутбука або адаптера мобільного телефону. За такої кількості варіантів роботу можна продовжувати протягом усього дня!
 
Монтаж, візуальні ефекти, корекція кольору та обробка звуку. Includes DaVinci Resolve Studio
 
Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K поставляється з повнофункціональною версією програми DaVinci Resolve Studio, яка дозволяє в єдиному середовищі виконувати монтаж та грейдинг, зведення звуку та накладання візуальних ефектів. Цю систему використовують для постобробки голлівудських фільмів частіше ніж будь-яке інше рішення, і весь набір професійних інструментів доступний кожному, хто веде зйомку на камеру. Кінцева майстер-копія матиме максимально високу якість незалежно від проекту, будь то художнє кіно, телевізійний серіал, музичний кліп, рекламний ролик або відео для YouTube.
 
 

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K (CINECAMPOCHDMFT4K) - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Відеокамери або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Відеокамера за собівартістю. Щоб вам простіше було підібрати Відеокамера, за допомогою зручної навігації. Введіть: Blackmagic і Вам будуть показані всі Відеокамери Blackmagic. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sony. Якщо виникли під час підбору Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K (CINECAMPOCHDMFT4K) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Надсилання проводиться в Харкові в потрібні терміни.

Тип камери

Кінокамера

Тип Матриці

CMOS

Розмір Матриці

18.96 x 10 мм

Чутливість ISO

100-25600 (Розширені)

Динамічний діапазон

13 стопів

Байонет

Micro 4/3

Управління оптикою

Встановлення фокусу, діафрагми та масштабування на об'єктивах із підтримкою цієї функції

Фокус

Авто, ручний

Режими запису RAW

(4096 x 2160): 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60 кадрів/с (21 до 203 MB/s)

(4096 x 1712): at 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60/75 кадрів/с

(2880 x 2160): at 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60/80 кадрів/с

(2688 x 1512): at 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60/75/120 кадрів/с

Режими запису

(4096 x 2160p): at 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60 кадрів/с (117.88 MB/s)

(3840 x 2160p): at 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60 кадрів/с (110 Mb/s)

(1920 x 1080p): at 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60/120 кадрів/с (5.6 до 27.5 MB/s)

Зовнішній запис

Відеовихід 4:2:2 10-бітний через HDMI:

1920 x 1080p за 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60 кадрів/с

Виведення RAW через USB:

4096 x 2160 за 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60 кадрів/с

3840 x 2160 за 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60 кадрів/с

1920 x 1080 при 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60 кадрів/с

Підтримувані кодеки

Blackmagic RAW з постійним бітрейтом 3: 1,

Blackmagic RAW з постійним бітрейтом 5:1,

Blackmagic RAW з постійним бітрейтом 8:1,

Blackmagic RAW з постійним бітрейтом 12:1,

Blackmagic RAW з постійною якістю Q0,

Blackmagic RAW з постійною якістю Q5,

ProRes 422 HQ QuickTime,

ProRes 422 QuickTime,

ProRes 422 LT QuickTime,

ProRes 422 Проксі QuickTime.

Інтерфейси

1 х HDMI вихід

1 x Mini XLR вхід для мікрофону

1 x 3.5 мм стерео вхід для мікрофону

1 x 3.5 мм стерео вихід для навушників

1 x USB Type-C

1 x 3.5 мм Timecode Input

Бездротові підключення

Bluetooth

Діагональ дисплея

5"

Роздільна здатність екрану

1920 x 1080

Поворотний дисплей

Ні

Сенсорний дисплей

Так

Носій інформації

1 x слот для карток CFast 2.0

1 x слот для карток SDXC UHS-II

на зовнішній накопичувач SSD через USB Type-C

Кріплення для штатива

Так

Кріплення аксесуарів

1 х 1/4" -20 гніздо

Мікрофон

Вбудований стерео мікрофон

Динаміки

Вбудований моно динамік

живлення

Акумулятор Canon LP-E6

Блок живлення 12V

Комплектація

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

Пилозахисна кришка для байонета

Ремінь плечовий

Блок живлення 12V з фіксуючим роз'ємом та міжнародними адаптерами

Акумулятор Canon LP-E6

Документація

Код активації для DaVinci Resolve Studio

Розміри

177.8 x 96.52 x 86.36 мм