Blackmagic UltraStudio HD Mini (BDLKULSDMINHD)

Код товару: С000012015
Фото: Blackmagic UltraStudio HD Mini (BDLKULSDMINHD)

У наявності

Ціна: 27 206 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Blackmagic UltraStudio HD Mini - це портативний комутаційний пристрій для захоплення і виведення відео. Це дійсно компактне, але потужне рішення для захоплення і виведення відео на основі сучасної технології Thunderbolt 3. Воно забезпечує обробку якісного 10-бітного YUV-відео в будь-яких форматах аж до 1080p/60, а також 12-бітного RGB-зображення в 1080p/30 і 2K DCI.

Пристрій має HDMI інтерфейс для моніторингу на широкоекранному телевізорі, два виходи 3G-SDI для кеінгу, а також аналогові аудіо- та відеороз'єми для оцифровки матеріалу при підключенні до дек попереднього покоління. Таке поєднання інтерфейсів дозволяє архівувати записи, створені за допомогою мовних відеодек Digital Betacam і Betacam SP, а також на пристроях з використанням однодюймовий стрічки. Маючи входи для SDI, аналогових компонентного і композитного сигналів, а також послідовний порт для дистанційного керування, UltraStudio HD Mini гарантує захоплення відео безпосередньо з рекордерів.

При роботі з такими додатками, як DaVinci Resolve, допускається вивод отриманого через порт Thunderbolt 3 відео на HDMI або SDI інтерфейси з повною синхронізацією зображення і звуку длязавдань моніторингу. Крім того, при підключенні до ефірного мікшеру подвійний SDI вихід можна використовувати для накладення в реальному часі створеної на комп'ютері графіки.

Завдяки сучасній технології Thunderbolt 3 UltraStudio HD Mini дозволяє передавати дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с. Це забезпечує захоплення і відтворення нестислого відео без навантаження на центральний процесор ПК. UltraStudio HD Mini працює від батареї комп'ютера через порт Thunderbolt 3, що особливо зручно при роботі поза студією, оскільки позбавляє від потреби в зовнішньому акумуляторі.

UltraStudio HD Mini відрізняється компактним форм-фактором і займає 1/3 місця в стійці, тому рішення легко комбінувати з іншим обладнанням або встановлювати окремо. При використанні додаткової панелі Teranex Mini Smart Panel з кнопками і вбудованим РК дисплеєм з'являється можливість виводити відео, тайм-код і індикатори рівня звуку. Розміри Blackmagic UltraStudio HD Mini настільки малі, що дозволяють розмістити пристрій в рюкзаку разом з ноутбуком і зовнішнім жорстким диском для роботи в будь-якому місці.

 

 

Blackmagic UltraStudio HD Mini (BDLKULSDMINHD) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Відеокамери А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Відеокамера за бюджетною ціною? Щоб легко було підібрати Відеокамера, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Blackmagic і перед вами з'явиться Відеокамери Blackmagic. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад Sony. Якщо виникли при купівлі Blackmagic UltraStudio HD Mini (BDLKULSDMINHD) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товар можна отримати в Дніпрі якомога швидше.

Портативний пристрій для запису та передачі 10-бітного YUV та 12-бітного RGB‑відео
Інтерфейс: Thunderbolt 3
Входи: SD, HD, 3G-SDI та аналоговий
Виходи: Dual SDI та HDMI
Прийом відеосигналів у роздільній здатності SD та HD
Рівні корекції кольорів: 4:2:2 і 4 4:4
Підключення за протоколом RS-422 для керування професійними деками
Можливість конверсії сигналів HD у SD
Сумісно з Teranex Mini Smart Panel
Розміри: 14x17x4.4 см
Вага: 540 г