Think Tank Retrospective 40 - Pinestone

Код товару: С000009313
Фото: Think Tank Retrospective 40 - Pinestone

Нема в наявності

Ціна: 4 099 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Профессиональная фотосумка Think Tank Retrospective 40 – Pinestone разработана для транспортировки фотооборудования, вмещает в себя две тушки зеркальных Pro-камер, фотоаксессуары, комплект оптики, включая объективы 70-200 f/2.8.

Техника хранится в основном отделе, который снабжен съемными дивайдерами, которые амортизируют удары и толчки. Также помимо фототехники в сумочке можно переносить ноутбук с диагональю 15 дюймов в отдельном защищенном кармане.

Также главное отделение снабжено двумя объемными боковыми карманами для фотоаксессуаров и органайзером. С внешней стороны расположено дополнительные кармашки и петли.

Think Tank Retrospective 40 - Pinestone - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Сумки для фото-відео техніки або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Сумка за низькою ціною? Щоб точно підібрати Сумка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Think Tank і перед вами з'явиться все Сумки для фото-відео техніки Think Tank. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими брендами, наприклад Case Logic. Якщо з'явилися при підборі Think Tank Retrospective 40 - Pinestone Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Доставка проводиться Україні у стислі строки.

  • Внутренние размеры: 36.1 x 30 x 20.3 см
  • Отсек дял ноутбука: 33 x 25.9 x 3.3 cm
  • Внешние размеры: 36.1 x 30 x 20.3 см