Slik Sprint Pro III BH GM

Код товару: С000009569
Фото: Slik Sprint Pro III BH GM

Нема в наявності

Ціна: 4 625 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

SPRINT PRO III BH GM штатив 3-го покоління; SPRINT PRO III серія добре зарекомендованих собі штативів оснащена механізмом фіксації ног RFM (Rapid Flip Mechanism) для швидкої фіксації затискачів.
Штативи SPRINT можуть значно покращити фотографію, стабілізуючи вашу камеру, що дуже важливо для чітких знімків. Ці суцільнометалеві штативи мають міцність у поєднанні з компактними розмірами, що дозволяє легко подорожувати.
Дана модель актуальна буде для тих хто знімає на виїзних локаціях і подорожах, оскільки компактний у зібраному вигляді і не має великої ваги і до всього серія SPRINT PRO III включає добре прийнятий оригінал SLIK RFM (Rapid Flip Mechanism) яке дозволить робити зйомку з найнижчої точки, часто застосовується у предметній та макрозйомці.
Чотирьох секційні ноги можна виставляти на потрібну висоту, де міжсекційна фіксація відбувається за рахунок кліпсів, які за годиною займають лічені секунди.
Неопренові накладки розташовані у верхній частині ніг, служать зручністю як у спеку, запобігаючи ковзанню, так і в холодну – не дозволяє захоплювати холодний метал.
Наявність шарнірної головки Slik SBH-100DQ дає можливість робити угол нахилу 360°, а також чітке положення 90° для зйомки портретів. У верхній її частині є швидко знімна площадка, яка фіксується нижній частині камери і за допомогою її за лічені хвилини можна легко знімати та одягати камеру на фото штатив.
Slik Sprint Pro III BH GM штатив для камери вага якої не перевищує 2 кг, дає можливість використати максимальну робочу висотку 159 см, а мінімальну висоту від підлоги 15.8 см. У складеному стані ця модель має розмір 47 см.
Штатив для фотоапарата Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fuji, Olympus в момент зйомки є незамінним, тому що дозволяє максимально стабілізувати, що дуже важливо для чітких ваших знімків.
 
 
 

Slik Sprint Pro III BH GM - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Штативи або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Штатив з вигодами для бюджету Щоб максимально просто вибрати Штатив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Slik і Ви побачите, які доступні для замовлення Штативи Slik. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Arsenal. Виникли при виборі Slik Sprint Pro III BH GM Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Україні найшвидше.

Довжина у складеному вигляді
470 мм
Максимальна робоча висота
1,598 мм
Максимальне навантаження
2 кг
Мінімальна робоча висота
158 мм
Максимальна висота центральної штанги
300 мм
Вага
1020 г
Вага штативної голівки
130 г
Вага ніг
890 г
Тип замку ніг
LL
Матеріал наконечників ніг
Гума
Тип майданчика
QRS 6252
Кількість секцій
4
Тип профілю ніг
Трубка
Діаметр першої верхньої ноги
20 мм
іп центральної штанги
Висувна штанга
Головка
Кульова голова SBH-100DQ
Особливості
мульти позиційна фіксація ніг штатива