Slik Creator's Clamp

Код товару: С000010786
Фото: Slik Creator's Clamp

У наявності

Ціна: 2 640 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Зажим SLIK Creator's Clamp - це універсальний комплект для стійки, який дозволяє закріпити камеру в тому місці, де не можна встановити штатив, наприклад, на столах, трубах тощо. д.
У поєднанні з додатковою головкою штатива і SLIK Sliding Arm II можна вільно встановлювати різні рамки для камери, наприклад, вид зверху. Верхня зажимная трубка двостороння і може бути закріплена в залежності від умов місця установки. «Відкриття для аксесуарів» затискає, це різьбове кріплення, до якого можна прикріпити аксесуари, такі як освітлення, мікрофони та ін. д. Крім того, коли головка штатива прикріплена до корпусу затиснута за допомогою адаптера кріплення головки штатива, камеру можна встановити на горизонтальну направляючу. наприклад, перила або забор.
 
  
 
Верхня зажимная скоба являє собою двосторонню конструкцію. Його можна встановити як на плоску поверхню, наприклад на стіл, так і на труби, просто перевернувши пристрій. Відверстия для аксесуарів і адаптер для кріплення на штативі. Два різьбових отвори для аксесуарів на корпусі затискають дозволяє встановити різні аксесуари, такі як освітлення, мікрофони та монітори. Адаптер для кріплення головки штатива (входить в комплект) також дозволяє встановити головку штатива безпосередньо на корпусі затискача. У поєднанні з Sliding Arm II (опція) можна отримати перспективу вид зверху "з верхньої точки".
 
  
 
Комплектація: Creator's Clamp поставляється з адаптером для штатива і 2-мя резиновими прокладками.
 
 
 
 

Slik Creator's Clamp - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо потрібно купити Штативи А також інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. З асортименту виберіть Штатив З вигодами? Щоб правильно вибрати Штатив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Slik і перед вами з'явиться Штативи Slik. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад 3 Legged thing. З'явилися при покупці Slik Creator's Clamp Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення можна забрати в Білій Церкві своєчасно.