Kingston 256GB SDXC UHS-I

Код товару: С000010161
Фото: Kingston 256GB SDXC UHS-I

У наявності

Ціна: 1 567 грн

Гарантія

60 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 Карти пам'яті Canvas Select Plus SD компанії Kingston забезпечують найвищу продуктивність, швидкість та надійність для вимогливих навантажень, таких як передача та доробка фотографій високої роздільної здатності та зйомка та редагування відео з роздільною здатністю Full HD. Вони можуть досягати швидкостей класу 10 UHS-I (до 100 МБ/с) , дозволяючи з легкістю зберігати та швидко передавати файли, а сучасний інтерфейс UHS-I підтримує запис відео кінематографічної якості з роздільною здатністю Full HD та 4K Ultra HD .
 
Карти пам'яті Canvas Select Plus SD способи працювати в найсуворіших умовах, тому їх сміливо можна брати будь-куди з упевненістю, що ваші фотографії, відео та файли будуть у безпеці. Доступні різні варіанти ємності ( до 512 ГБ ) і надається гарантія на весь термін експлуатації.
 
 

Kingston 256GB SDXC UHS-I - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Карти пам'яті або інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. З асортименту виберіть Карта пам'яті за прийнятною ціною? Щоб правильно вибрати Карта пам'яті, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Kingston і Ви побачите всі необхідні Карти пам'яті Kingston. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Kingston. З'явилися при виборі Kingston 256GB SDXC UHS-I Запитайте наших менеджерів. Замовлення можна отримати Павлограді якомога швидше.

Тип картки
SDXC
Об'єм пам'яті
256 Гб
Клас карти пам'яті SD, SDHC, SDXC
10
Швидкість читання до
100 МБ/с
Швидкість запису до
85 МБ/с
Рабоча температура
-25 до 85
Напруга
3.3
Розміри (Д x Ш x В)
24 x 32 x 2,1
Призначення
для фото-відеокамер; для ПК/ноутбуків
Підтримка UHS-I
є