Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I

Код товару: С000010163
Фото: Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I

У наявності

Ціна: 342 грн

Гарантія

60 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 Карти пам'яті Canvas Select Plus SD компанії Kingston забезпечують найвищу продуктивність, швидкість та надійність для вимогливих навантажень, таких як передача та доробка фотографій високої роздільної здатності та зйомка та редагування відео з роздільною здатністю Full HD. Вони можуть досягати швидкостей класу 10 UHS-I (до 100 МБ/с) , дозволяючи легко зберігати і швидко передавати файли, а сучасний інтерфейс UHS-I підтримує запис відео кінематографічної якості з роздільною здатністю Full HD і 4K Ultra HD.
 
 Карти пам'яті Canvas Select Plus SD способи працювати в найсуворіших умовах, тому їх сміливо можна брати будь-куди з упевненістю, що ваші фотографії, відео та файли будуть у безпеці. Доступні різні варіанти ємності ( до 512 ГБ ) і надається гарантія на весь термін експлуатації.

Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Карти пам'яті фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет АВС Фото. З каталогу підберіть Карта пам'яті за гарною ціною? Щоб правильно підібрати Карта пам'яті, за допомогою навігації. Введіть: Kingston і перед вами з'явиться Карти пам'яті Kingston. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Sony. Якщо з'явилися при підборі Kingston 64GB SDXC 100MB/s UHS-I Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Дніпропетровське максимально швидко.

Тип картки
SDXC
Обсяг пам'яті
64 Гб
Клас карти пам'яті SD, SDHC, SDXC
10
Швидкість читання до
100 МБ/с
Швидкість запису до
70 МБ/с
Робоча температура
-25 до 85
Напруга
3.3
Розміри (Д x Ш x В)
24 x 32 x 2,1
Призначення
для фото-відеокамер; для ПК/ноутбуків
Підтримка UHS-I
є