Hoya 49mm UX UV

Код товару: С000010230
Фото: Hoya 49mm UX UV

У наявності

Ціна: 520 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Ультрафіолетовий фільтр  HOYA UX UV  з водовідштовхувальним покриттям являє собою оновлену версію фільтра HMC UV(C) , орієнтований на користувачів початкового класу, що забезпечує високі стандарти якості з використанням сучасних технологій.
 
"UX" у назві серії означає - "User eXperience" - "Користувацький досвід",
 
Незважаючи на те, що УФ-промені не видно неозброєним оком, вони можуть впливати на зображення при зйомці в таких місцях, де надлишок ПВ випромінювання, наприклад на морському узбережжі або в горах, що призводить до розмитих контурів або вицвілих і білуватих зображень. Антивідблиск покриття запобігає небажаним відображенням і збільшує коефіцієнт пропускання світла. Водовідштовхувальне покриття відштовхує краплі води та полегшує очищення поверхні фільтра від бруду або відбитків пальців. Тонка рамка не утворює віньєтування навіть на ширококутних об'єктивах. Крім того, при постійному носінні - фільтр виконує захисну функцію для вашого об'єктива - від механічних пошкоджень.
 

Hoya 49mm UX UV - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фільтри або інші елементи фотототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. З каталогу підберіть Фільтр З вигодами для себе? Щоб простіше було підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Hoya і перед вами будуть Фільтри Hoya. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при виборі Hoya 49mm UX UV Запитайте наших професійних менеджерів. Товар можна отримати в Черкасах в необхідні терміни.

Тип: захисний (UV);
Оправа: чорна, алюмінієва, тонка;
Покриття: водовідштовхувальне;
Діаметр: 49  мм.