Hoya 82mm UX UV

Код товару: С000010233
Фото: Hoya 82mm UX UV

Нема в наявності

Ціна: 1 020 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Ультрафіолетовий фільтр  HOYA UX UV  з водовідштовхувальним покриттям являє собою оновлену версію фільтра HMC UV(C) , орієнтований на користувачів початкового класу, що забезпечує високі стандарти якості з використанням сучасних технологій.
 
"UX" у назві серії означає - "User eXperience" - "Користувацький досвід",
 
Незважаючи на те, що УФ-промені не видно неозброєним оком, вони можуть впливати на зображення при зйомці в таких місцях, де надлишок ПВ випромінювання, наприклад на морському узбережжі або в горах, що призводить до розмитих контурів або вицвілих і білуватих зображень. Антивідблиск покриття запобігає небажаним відображенням і збільшує коефіцієнт пропускання світла. Водовідштовхувальне покриття відштовхує краплі води та полегшує очищення поверхні фільтра від бруду або відбитків пальців. Тонка рамка не утворює віньєтування навіть на ширококутних об'єктивах. Крім того, при постійному носінні - фільтр виконує захисну функцію для вашого об'єктива - від механічних пошкоджень.

Hoya 82mm UX UV - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фільтри фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Фільтр за вигідною ціною? Щоб легко було підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Hoya і Вам будуть показані всі Фільтри Hoya. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Heliopan. Якщо з'явилися при купівлі Hoya 82mm UX UV Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототехніку отримаєте Слов'янське в необхідні терміни.

Вигляд: захисний (UV);
Оправа: чорна, алюмінієва, тонка;
Покриття: водовідштовхувальне;
Діаметр: 82 мм .