Peak Design Рюкзак Peak Design Everyday Backpack15 Zip (BEDBZ-15-BK-2)

Код товару: С000010244
Фото: Peak Design Рюкзак Peak Design Everyday Backpack15 Zip (BEDBZ-15-BK-2)

У наявності

Ціна: 9 110 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

 

Акуратна конструкція рюкзака Everyday Backpack Zip є візуально та функціонально простішою версією культового Everyday Backpack, що робить його ідеальним як для повсякденного використання в місті, так і для перенесення фотоапаратури.
Міцна блискавка відкривається на 270°, за рахунок такого охоплення доступ до рюкзака можливий і зверху, і збоку. Дві внутрішні перегородки FlexFold допомагають організувати речі та спорядження та розподілити їх по внутрішньому простору рюкзака так, щоб вони не накопичувалися лише у нижній частині. Окремий укріплений відсік для ноутбука до 13", планшета або документів, а також різні внутрішні кишені для дрібних речей. Водонепроникний міцний корпус з переробленого нейлону 400D збереже речі в безпеці. багажу.
 
 

Peak Design Рюкзак Peak Design Everyday Backpack15 Zip (BEDBZ-15-BK-2) - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Рюкзаки для фото-відео техніки або інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Рюкзак З вигодами? Щоб легше було підібрати Рюкзак, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Peak Design і перед вами відкриються всі необхідні для вас Рюкзаки для фото-відео техніки Peak Design. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими компаніями, наприклад Lowepro. З'явилися при виборі Peak Design Рюкзак Peak Design Everyday Backpack15 Zip (BEDBZ-15-BK-2) Запитайте нашого менеджера. Товари отримаєте Бердянське в необхідні терміни.

Виробник
Peak Design
Категорія
Рюкзаки
Колір
Чорний
Додаткове відділення
Для ноутбука
Матеріал
Нейлон 400D
Зовнішній розмір
42 х 27 х 20 см
Внутрішній розмір
37 x 24 x 16 см
Вага
1,34 кг