K&FConcept KF 13.140 рюкзак 18L

Код товару: С000012047
Фото: K&FConcept KF 13.140 рюкзак 18L

У наявності

Ціна: 2 277 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

K&F Concept - це позачасовий дизайн і низка практичних рішень, що полегшують роботу найвимогливіших фотографів.

Рюкзак ідеально підходить для перевезення великої кількості фотообладнання, оскільки його основне відділення являє собою добре розташоване місце для ВЕЛИКОГО фотонабору. Місце для 2 камер + 4 додаткових об'єктива + штатива + дрона + ноутбука 15,6 дюйма + та інших аксесуарів!!!
 
Посилена стінка піною - завдяки якій поверхня спинки рюкзака підвищує комфорт під час його носіння, оскільки пропускає повітря, забезпечуючи достатню вентиляцію і циркуляцію, особливо в тривалий літній період. Ба більше, йдучи ще далі, K&F Concept запланував ще одне застосування з погляду практичності - характерний поперечний ремінь, що дає змогу транспортувати рюкзак, закріплений на ручці, як, наприклад, валізу.
 
Покриття внутрішніх стін виконано в 3 шари ще кращої якості, що повною мірою відображає його безпеку, гнучкість і довговічність.
Висока якість внутрішніх стінок дасть змогу безпечно переносити всі необхідні фотоаксесуари, використовуючи водночас весь простір камери.
Бічна, зовнішня зона рюкзака - місце, призначене безпосередньо для розміщення штатива, що забезпечує легкий доступ і ергономічне перенесення штатива.
 
Особливі особливості :
Практична організація внутрішнього простору
Додаткова кишеня для ноутбука 15,6 дюйма
Зовнішня ручка для перенесення штатива
Ємність: 18 літрів
Розміри: 29 x 15 x 43 см
Вага: 950 г.

K&FConcept KF 13.140 рюкзак 18L - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Рюкзаки для фото-відео техніки або інші аксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Рюкзак за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Рюкзак, скористайтеся зручною системою. Введіть: K&FConcept і Вам будуть показані всі Рюкзаки для фото-відео техніки K&FConcept. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не переживати. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими брендами, наприклад E-Image. Якщо з'явилися при виборі K&FConcept KF 13.140 рюкзак 18L Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари можна забрати в Полтаві в необхідні терміни.

Особливі особливості :
Практична організація внутрішнього простору
Додаткова кишеня для ноутбука 15,6 дюйма
Зовнішня ручка для перенесення штатива
Ємність: 18 літрів
Розміри: 29 x 15 x 43 см
Вага: 950 г.