Godox AD300Pro Outdoor Flash

Код товару: С000010308
Фото: Godox AD300Pro Outdoor Flash

У наявності

Ціна: 16 569 14 900 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Серія спалахів Godox AD завжди розсовувала технологічні кордони, постійно створюючи нові можливості. AD300Pro - акумуляторний спалах потужністю 300 Дж у компактному корпусі, що дозволяє фотографам реалізувати більше можливостей та подорожувати без нічого.

Godox  створив новий імпульсний освітлювач, що забезпечує компактні розміри, малу вагу та високу потужність. Завдяки продуманій структурі корпусу освітлювача ми змогли забезпечити підтримку потужності 300Дж у компактному та портативному пристрої, який важить лише 1,25 кг, включаючи батарею. Потужний, але невеликий AD300Pro дійсно виділяється з ряду.

Світлодіодна лампа, що моделює, з плавними регулюваннями яскравості і колірної температури допоможе отримати збалансовану з навколишнім освітленням попередню візуалізацію світлотіньового малюнка. Також можна використовувати лампу як джерело постійного світла потужністю 12 Вт для створення коротких відеороликів.

  

Вбудований приймач системи 2.4GX використовується для дистанційного запуску та керування параметрами моноблоку, система сумісна з камерами 7 брендів. Використовуйте тригер Godox X2 або Xpro, щоб легко запустити моноблок за допомогою радіосигналу та контролювати всі налаштування. Завдяки чудовому висококонтрастному VA дисплею ви також можете регулювати параметри за допомогою інтуїтивної панелі керування.

З літієвою батареєю, що перезаряджається, підтримує до 320 імпульсів на повній потужності, ви можете зосередитися на тому, щоб максимально використовувати свій день і виконувати більше роботи. Акумулятор заряджається менш ніж за 2,5 години. Акумулятор від спалахів AD200/AD200Pro також сумісний із AD300Pro.

Новий інтегрований рефлектор дозволяє використовувати спалах без додаткових насадок, прискорюючи шлях до створення чудових зображень. На обладнаний компактним Godox кріпленням моноблок ви можете встановити будь-які модифікатори світла Godox, які є тонкими, портативними та зручними для досягнення великої кількості світлових ефектів. Кронштейн AD-E2, що входить до комплекту AD300Pro, дозволяє безступінчасто регулювати кут нахилу спалаху.

У комплект входить:

 

  1. Спалах AD300Pro
  2. Рефлектор
  3. Мережевий кабель
  4. Імпульсна лампа
  5. AD-E2 кронштейн
  6. Літійовий акумулятор
  7. Скляний захисний ковпак
  8. Зарядний пристрій
  9. Кейс для зберігання

 

Godox AD300Pro Outdoor Flash - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Спалахи студійні або інші аксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Спалах студійний за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Спалах студійний, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Спалахи студійні Godox. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. В якості товарів сумнівів бути не може Всі товари, представлені в нашому магазині, створені лідируючими компаніями, наприклад Bowens. З'явилися під час замовлення Godox AD300Pro Outdoor Flash Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Доставка проводиться Бердянське в потрібні терміни.

Модель AD300Pro
Режим бездротового спалаху Режим радіокерування (сумісний з Canon E-TTL II, Nikon i-TTL, SONY, FUJIFILM, OLYMPUS, Panasonic, Pentax)
Режими спалаху Бездротовий режим вимкнено: M/Multi Режим
Відомий спалах з радіокеруванням: TTL/M/Multi
Тривалість імпульсу Від 1/220 до 1/10200 секунд
Енергія імпульсу 300Дж
Регулювання потужності 9 ступенів: 1/256~1/1
Режим мультиспалаху Є (до 90 імпульсів, 99Гц)
Компенсація експозиції спалаху (FEC) Налаштовується за допомогою бездротового керування Godox X
Режими синхронізації високошвидкісна синхронізація HSS (до 1/8000 с), синхронізація за першою шторкою, синхронізація за другою шторкою
Режим відкладеного спалаху 0,01~30 с
Режим MASK (швидке відокремлення об'єкта від фону) Є
Вентилятор Є
Звукова індикація Є
Пілотна лампа (LED) 12 Вт, 3000K~6000K±500K; регулювання яскравості 1~10 кроків
Режим оптичного веденого спалаху S1/S2
Індикація тривалості імпульсу Є
Бездротове керування (2.4G радіосигнал)
Функції бездротового керування Slave, OFF
Кількість провідних груп 5 (A, B, C, D, E)
Дальність дії (приблизно) 100м
Кількість каналів зв'язку 1~32
ID 01~99
живлення
Джерело живлення Літієвий акумулятор (14.4В/2600мАч)
Кількість імпульсів на повній потужності 320
Час перезаряджання 0.01-1.5с
Індикатор заряду батареї Є
Енергозбереження автоматичне вимкнення через 30 хвилин бездіяльності (приблизно)
Способи синхронізації Синхрокабель 3,5мм
кольорова температура 5600±200К
Режим стабільної колірної температури Не більше +/-100К у всьому діапазоні потужності
Розміри
Розміри 190х100х90мм
Вага 1.25 кг (з акумулятором)