Godox H200R для AD200/AD200Pro кругла голова спалаху

Код товару: С000010729
Фото: Godox H200R для AD200/AD200Pro кругла голова спалаху

Нема в наявності

Ціна: 2 705 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Імпульсна головка Godox Witstro H200R  дозволяє збільшити сферу застосування кишенькового спалаху Godox AD200/AD200Pro.

Кругла головка діаметром 75 мм  швидко і легко кріпиться до акумуляторного спалаху AD200/AD200Pro, який генерує імпульс потужністю 200 дж. Спіральна лампа головки випромінює м'який та широкий світловий пучок з плавним світлотіньовим переходом та рівномірним розподілом освітленості всередині світлової плями. Кругла форма головки формує кругла світлова пляма з плавним переходом у тінь, більш природна і рівномірна, ніж світлова пляма прямокутної форми 35-мм головки Френеля.

Магнітний порт для встановлення світлоформуючих аксесуарів  є особливістю головки H200R і дозволяє встановлювати різні насадки, такі як шторки, стільники, сну, розсіювачі та кольорові фільтри (набір аксесуарів Godox AK-R1 купується окремо). Магнітне кріплення передбачає одночасну установку кількох аксесуарів, тому їх ефект можна помножити: наприклад, на кольоровому фільтрі гелю можна закріпити стільникову решітку і т.д.

Вбудована світлодіодна лампа пілотного світла потужністю 4,3 Вт  використовується для перегляду світлотіньового малюнка. Потужність пілотної лампи регулюється за три кроки багаторазовим натисканням кнопки моделювання світла.

У комплекті захисний кейс  для зручного транспортування та дбайливого зберігання.

Godox H200R для AD200/AD200Pro кругла голова спалаху - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Спалахи студійні або інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Спалах студійний вигідно? Щоб не витрачати час на вибір Спалах студійний, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Спалахи студійні Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотототовари, які є у нас, випускають відомі фірми, наприклад Bowens. З'явилися під час замовлення Godox H200R для AD200/AD200Pro кругла голова спалаху Запитайте наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Одесі в швидкі терміни.

Модель голівки
Godox H200R
Сумісність зі спалахами
Godox AD200/AD200Pro
Провідне число
40 (м, ISO 100)
Максимальна потужність імпульсу
200 Дж
Потужність пілотної лампи
4,3 Вт
Діаметр головки
75 мм
Матеріал корпусу
Полікарбонат
габаритні розміри
Ø75х65 мм
Вага
176 г