Arsenal ARS-3908

Код товару: С000010387
Фото: Arsenal ARS-3908

Нема в наявності

Ціна: 1 125 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Arsenal ARS-3908  - це якісний надійний бюджетний штатив для камери, вага яких не перевищує 3 кг.
 
Ноги штатива виконані з алюмінієвого сплаву та оснащені надійними пластиковими сполучними елементами, а також гумовими накладками на кінцях, що перешкоджають ковзанню штативу по підлозі. Вони складаються з трьох секцій, фіксація секцій ніг ​​здійснюється за допомогою зручних та надійних затискних фіксаторів.
 
У складеному стані штатив має розмір всього 59,5 см, а максимальна висота становить 150 см. Мінімальна висота для роботи у нього становить 49 см.
Головка штатива має три ступені свободи і призначена для зйомки відео та навіть фото у різних ситуаціях. У верхній частині головки вбудований механізм повороту камери у вертикальне положення. Також плавний хід головки навколо осі допоможе вам зняти панораму на 360 градусів.
 
Рукоятка для керування головкою знімна і може бути знята під час транспортування. У нижній частині штатива є гак, для підвісу обтяжувача або на нього можна просто повісити ваш рюкзак або сумку з технікою під час зйомки.
 
Для вирівнювання по горизонту штатив оснащений двома пухирцевими рівнями, один з них знаходиться безпосередньо на штативній голівці, а другий на ніжках.
При покупці тримач для смартфона, цей штатив ідеально підійде для зйомки різних відео роликів для Youtube, для зйомки відео саморобок, для зйомки відео стриму, для зйомки відео оглядів та іншого.
 
Для зберігання та транспортування штатив укомплектований якісним чохлом чорного кольору із застібкою блискавкою та плечовим ременем.

Arsenal ARS-3908 - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Штативи або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Штатив за економною ціною? Щоб простіше було підібрати Штатив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Arsenal і Ви побачите, які доступні для замовлення Штативи Arsenal. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Benro. З'явилися при покупці Arsenal ARS-3908 Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Львові якомога швидше.

Колір чорний;
Тип голівки: 3D;
Рівень: є;
Швидкознімний майданчик: є;
Матеріал: пластик, алюміній;
Довжина у зібраному вигляді: 59,5 см;
Мінімальна висота: 49 см;
Максимальна висота: 150 см;
Максимальне навантаження: 3 кг;
Кількість секцій: 3 шт.;
Максимальний діаметр секції: 2,3 см;
Чохол у комплекті: є;
Вага: 1,2 кг.