Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW (LP37181-PWW)

Код товару: С000010524
Фото: Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW (LP37181-PWW)

У наявності

Ціна: 2 189 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Сумка Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW
 
Модульна сумка для аксесуарів Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW сумісна з системою ProTactic (кріпиться до рюкзаків та ременів за допомогою симтеми SlipLock™) та призначена для універсального зберігання фото- та відеотехніки.
 
Це універсальне місце для зберігання фото та відео обладнання, такого як повнокадрова дзеркальна камера з батарейним блоком зі знятим об'єктивом, бінокль, батареї, спалахи або Mavic Air з контролером, інші гаджети та аксесуари.
 
Передня кишеня на блискавці забезпечує зручне місце для зберігання світлофільтрів, захисних кришок та інших аксесуарів. Усередині сумки є м'яка внутрішня знімна перегородка. Блискавки YKK забезпечують надійність та безпеку обладнання.
 
 

Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW (LP37181-PWW) - в інет-каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Сумка за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Сумка, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Lowepro і перед вами відкриються всі необхідні для вас Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Benro. З'явилися під час замовлення Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW (LP37181-PWW) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлений товар можна отримати Кривому Розі найшвидше.

Виробник
Lowepro
Вага (г)
314
Висота (см)
20
Довжина (см)
20
Ширина (см)
11
Додаткові можливості
Дощовик у комплекті
Матеріал
нейлон, поліестер
Призначення
Для дзеркальної камери, Для аксесуарів
Колір
чорний