Lowepro Trekker Lite LT BP 250 AW Black (LP37460-PWW)

Код товару: С000012301
Фото: Lowepro Trekker Lite LT BP 250 AW Black (LP37460-PWW)

У наявності

Ціна: 7 761 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рюкзак Lowepro Trekker Lite BP 250 AW, Black (LP37460-PWW) 
Колекція Lowepro Trekker Lite є найкращим вибором для пригодницьких фотографій. Завдяки своїй м’якій структурі та модульним вставкам асортимент пропонує різноманітні конфігурації та використання, які підходять для вас та вашого обладнання під час подорожі.
 
Lowepro BP 250 AW має знімну вставку для камери GearUp із комплектом ремінців і з великими ручками для захоплення вгорі, збоку і спереду. На задній панелі є система ремінців для зберігання та окрема кишеня для ноутбука для швидкої перевірки безпеки, що робить його чудовим супутником у подорожах!
 
 
По суті, ви отримуєте три продукти в одному: ремінці для аксесуарів, рюкзак для повсякденних подорожей/ноутбука та фотовкладиш, щоб зробити його зручним для фотографування. Цей великий рюкзак для камери ідеального розміру для всього вашого фотообладнання, завдяки модульній конструкції, міцності та екологічності. Ніколи не пропустите чудову нагоду для фото з цим туристичним рюкзаком Lowepro.
 
Фоторюкзак Lowepro BP 250 AW складається з 80% перероблених і пофарбованих тканин, щоб зменшити витрати води та негативний вплив на навколишнє середовище. Цей відсоток складається з 60% перероблених тканин – включаючи всі тканини, стрічки, палітурки, стрічки для застібки-блискавки, шнури та сітки, а також 20% пофарбованих розчином тканин, які використовуються для виготовлення кожної сумки, що означає, що вона практична та екологічно чиста.
 
Носіть штатив двома різними способами: вертикально на передній частині рюкзака, за допомогою знімних ременів або за допомогою еластичної кишені збоку. Чохол в комплекі до фоторюкзака All Weather AW Cover™ захищає спорядження від дощу, снігу та пилу.
 
ПІДХОДИТЬ ДЛЯ
- Бездзеркальних камер, такіх як Sony a7, Olympus OM-D E-M10 або Canon EOS M5
- Стандартного зум-об'єктива (схожого на 24-70 мм f/2,8)
- 1-2 додаткові об'єктива
- Аксесуари та особисті речі
- Штатив середнього розміру
 
 
 
 

Lowepro Trekker Lite LT BP 250 AW Black (LP37460-PWW) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Сумки для фото-відео техніки або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із асортименту Сумка за собівартістю. Щоб максимально просто підібрати Сумка, за допомогою навігації. Введіть: Lowepro і Ви побачите всі необхідні Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Fancier. Якщо виникли під час підбору Lowepro Trekker Lite LT BP 250 AW Black (LP37460-PWW) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Кривому Розі без затримок.

Тип
Фоторюкзак
Колір
Чорний / Black
Зовнішні розміри
29 х 18,5 х 49 см
Внутрішні розміри
28 х 13 х 48 см
Відділення для ноутбука або планшета
27 х 2 х 41 см
Вага
1 кг
Місткість
Бездзеркальних камер, такіх як Sony a7, Olympus OM-D E-M10 або Canon EOS M5, Стандартного зум-об'єктива (схожого на 24-70 мм f/2,8), 1-2 додаткові об'єктива, Аксесуари та особисті речі, Штатив середнього розміру
Гарантія
Офіційна гарантія в Україні - 5 років!
Особливості
300D поліестер Ripstop Recycled, 600D поліестер, пофарбований розчином
Код
LP37460-PWW
Виробник
Lowepro
Колір
Чорний / Black
Додаткові відділення
Для ноутбука
Матеріал
Поліестер
Зовнішні розміри
29 х 18,5 х 49 см
Внутрішні розміри
28 х 13 х 48 см
Вага
1 кг