Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW)

Код товару: С000010525
Фото: Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW)

У наявності

Ціна: 2 679 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Сумка LowePro ProTactic Utility Bag 200 AW Black призначена для забезпечення зручного простору для зберігання фотообладнання та відеообладнання. Передня кишеня на блискавці забезпечує зручне зберігання широкого спектру аксесуарів.
Сумка виготовлена ​​із міцного водонепроникного нейлону у поєднанні з поліестром, надійно захистить вміст від дощу, пилу та бруду. Простір головного відділення регулюється м'якою перегородкою, що знімається. У задній частині чохла передбачено отвір для виведення кабелю, можливість під'єднати пристрій, що знаходиться всередині, з іншим зовні.
 
 
 

Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW) - в інет-каталозі abcphoto. Якщо потрібно підібрати Сумки для фото-відео техніки фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Сумка за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Сумка, за допомогою навігації. Введіть: Lowepro і Ви побачите всі необхідні Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Peak Design. Якщо виникли під час підбору Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари заберіть в Нікополі в швидкі терміни.