Godox QS600II-E Kit Studio Flash Kit

Код товару: С000010562
Фото: Godox QS600II-E Kit Studio Flash Kit

Нема в наявності

Ціна: 31 502 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Комплект студійного світла Godox QS600II-E – відмінне рішення для професійної студійної зйомки.  Даний студійний набір Godox QS600II-E одразу укомплектований всім необхідним для професійної роботи.
 
У набор входять дві студійні спалахи Godox QS-II по 600Дж із вбудованим ресивером Godox X-System, радіосинхронізатор XT16 2,4GHz, великий софтбокс розміром 80х120см, зонтик 2 в 1, дві стійки висотою до 2,6 м і зручна.
 
Потужності студійних спалахів Godox QS600II-E достатньо для зйомки портретів, натюрмортів, предметних або макрозйомок. А високі технічні характеристики моноблоків задовольнять навіть найвибагливіших фотоаматорів та професіоналів. Наявність активної системи охолодження дозволяє працювати зі світлом тривалий час без перегріву. Додатково ці спалахи оснащені захисними скляними ковпаками, що оберігають імпульсні лампи від небажаних механічних контактів при монтажі світлоформуючих насадок.
 
Особливістю моделі Godox QS600II-E є наявність вбудованого ресивера системи Godox X-system 2.4GHz., який дозволяє здійснювати синхронізацію за допомогою трансмітерів Godox XT16, XT32, X1T та Xpro. Крім того, перераховані синхронізатори можна використовувати як пульт дистанційного керування для регулювання потужності імпульсу, включення-вимкнення пілотного світла та керування звуковою сигналізацією готовності. Також моноблоки Godox SK300II оснащені синхро-портом для підключення альтернативних пристроїв синхронізації. На задній панелі спалаху розміщені органи керування та яскравий індикатор потужності. Цифрове керування дозволяє змінювати потужність імпульсу до 1/32, з кроком 1/10 стопа. Потужна галогенна лампа пілотного світла 150 Вт дозволяє попередньо оцінити світлотіньовий малюнок на об'єкті.
 
Враховуючи всі вищеописані характеристики та доступну ціну набору Godox QS600II-E, можна з упевненістю сказати, що це дуже достойна альтернатива дорогому студійному світлу.
 
У комплект студійного світла Godox QS600II-E KIT входить:
- студійна спалах Godox QS600II-E - 2 шт
- Радіосинхронізатор Трансмітер/пульт ДУ Godox XT16 - 1 шт
- Софтбокс 80x120см-1шт
- Фотозонт 2 в 1 Godox UB-004 білий напівпрозорий шар із чорною підкладкою - 1шт
- Стандартний рефлектор – 1 шт
- Стійка Godox 260T- 2 шт
- Велика студійна сумка на колесах Godox CB-01-1 шт
 

Godox QS600II-E Kit Studio Flash Kit - на сайті магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Спалахи студійні або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Спалах студійний зі знижками? Щоб вам простіше було підібрати Спалах студійний, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Спалахи студійні Godox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Bowens. З'явилися під час замовлення Godox QS600II-E Kit Studio Flash Kit Запитайте наших професійних менеджерів. Товари заберіть в Запоріжжі у стислі строки.

Технічні характеристики:
- Байонет Bowens
- Матеріал корпусу пластик
- Мінімальна потужність 1/32 Потужність (джоулів) 1200
- Система радіосинхронізації Godox X
- Тип лампи Гола лампа
- Живлення від мережі
- Підтримка HSS Ні
- Підтримка TTL Ні
- Сумісність Canon, Nikon, Sony, Fuji (Fujifilm), MFT (Panasonic/Olympus), Pentax, Дзеркальні камери, Бездзеркальні камери