Manfrotto MK290LTA3-V

Код товару: С000010369
Фото: Manfrotto MK290LTA3-V

У наявності

Ціна: 10 507 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Цей набір 290й серії підійде для відеоблогеров і мобільних журналістів. Відеоштатів Manfrotto MK290LTA3-V поєднує в собі інноваційні дизайнерські штрихи і безкомпромісну надійність. Нова відеоголовка Befree live video забезпечує професійну плавність під час панорамування і нахилі, гарантуючи неперевершену якість відео. Продуманий компактний стиль і легка вага роблять відеоштатів Manfrotto MK290LTA3-V зручним в перенесенні.
 
Зручний функціонал включають в себе трисекційні алюмінієві ноги, обладнані пластиковими кліпсами, ступінь притиску яких регулюється. Ноги мають два фіксованих кута нахилу. Гумові наконечники збільшують зчеплення з поверхнею, а накладка на одній з ніг робить експлуатацію комфртной в будь-який час року.
Штатив Manfrotto MK290LTA3-V обладнаний найкомпактнішою легкої серед лінійки Manfrotto рідинної головкою Befree Live Fluid Head. Спеціальна змінна пластина дозволяє повністю збалансувати останні моделі відеокамер, дзеркалок або бездзеркальних камер, при цьому головка відрізняється дивовижною плавністю ходу при нахилі і параномірованіі, успадкованої від попередніх моделей Манфротто. Головка для відеозйомки Befree є надзвичайно портативної, вага її становить 380 грам, при цьому вона може підтримувати корисне навантаження до 4 кг і дає можливість краще контролювати свої рухи під час роботи.
 
 

Manfrotto MK290LTA3-V - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Штативні набори А також інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із асортименту набор за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було вибрати набор, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Manfrotto і Ви побачите, які доступні для замовлення Штативні набори Manfrotto. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Manfrotto. Виникли при виборі Manfrotto MK290LTA3-V Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Костянтинівці якомога швидше.

Матеріал: алюміній;
Секції ніг: 3;
Максимальна висота: 170 см;
Максимальна висота (без центральної колони): 146 см;
Довжина у складеному вигляді: 59.5 см;
Діаметр труб ніг: 26, 22.5, 19 мм;
Тип голови: головка;
Панорамне обертання: 360 °
Верхнє кріплення: 1/4″ гвинт;
Швидкознімна система: Так;
Вага безпечного корисного навантаження: 4кг;
Вага: 1.800 кг.