Peak Design Wash Pouch Black (BWP-BK-1)

Код товару: С000010673
Фото: Peak Design Wash Pouch Black (BWP-BK-1)

У наявності

Ціна: 2 870 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Дорожній чохол для подорожей Peak Design є частиною системи відділень, яка розширює можливості організації вмісту сумки Peak Design Travel-Series. Спеціально розроблена для особистого туалетного приладдя, він має конфігурацію з блискавкою, вісім внутрішніх організаційних кишень для зберігання та забезпечення легкого доступу до таких предметів як зубна щітка, мило, шампунь, чохол для контактних лінз, а також різні пляшки, тюбики або контейнери. 

Зовнішня кишеня на блискавці вздовж задньої частини Travel Wash Pouch підходить для гоління, а відкидний гачок дозволяє підвішувати Travel Wash Pouch до різних пристроїв у ванній, щоб забезпечити легкий доступ до вмісту. На додаток до зовнішнього вигляду сумка Travel Wash Pouch має дві зовнішні ручки, а покриті силіконом поверхні забезпечують чистоту та сухість туалетного приладдя. 

П'ять внутрішніх кишень містять сітку, що розтягується, яка також сприяє швидкому висиханню і гарантує, що предмети, що знаходяться в них, залишаються на місці під час транспортування. Якщо Travel Wash Pouch потребує ретельного очищення, його можна вивернути навиворіт і легко випрати.

   

 

Peak Design Wash Pouch Black (BWP-BK-1) - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Сумки для фото-відео техніки та інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Сумка за низькою ціною? Щоб не витрачати час на вибір Сумка, Скористайтеся навігацією. Введіть: Peak Design і Вам будуть запропоновані різні Сумки для фото-відео техніки Peak Design. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Think Tank. Якщо з'явилися при виборі Peak Design Wash Pouch Black (BWP-BK-1) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Транспортуємо продукцію в Рівному у стислі строки.

Виробник
Peak Design
Колір
Чорний
Матеріал
Нейлон
Зовнішній розмір
15 x 26 x 11 см
Вага
248 г