Zoom H2n

Код товару: С000010277
Фото: Zoom H2n

Нема в наявності

Ціна: 6 602 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рекордер Zoom H2N

   

 

Загальна інформація:

Zoom H2N – це рекордер виробництва всесвітньо відомої компанії Zoom.
Комплектація:
У комплект поставки Zoom H2N входять такі елементи: рекордер, посібник користувача, 2 батареї aa, програмне забезпечення. Корпус Zoom H2N збудований на базі якісних компонентів, спроектований у мінімалістичних чітких лініях, має класичний чорний колір.
Опції:
У рекордері Zoom H2N розроблений простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Серед основних опціональних можливостей Zoom H2N можна назвати можливість розширення пам'яті.
Формати:
Рекордер Zoom H2N підтримує такі типи форматів: WAV, MP3. Для запису використовують формати WAV, MP3.
Габарити:
Розміри рекордера Zoom H2N становлять 76x113x42 мм. Вага даної моделі – 0,1 кг.
Додаткова інформація:
Термін гарантійного обслуговування складає 12 місяців.
Опис від виробника
П'ять вбудованих конденсаторних мікрофонів «студійної якості», завдяки чому можна вибирати між різними діаграмами спрямованості і навіть використовувати диктофон як мікрофон гармати. Крім того, пристрій оснащується 1.8-дюймовим екраном, входом для зовнішнього мікрофона, лінійним входом та виходом, вбудованим динаміком та інтерфейсом USB 2.0, а час автономної роботи від пари AA-акумуляторів становить 20 годин. Як носій інформації використовуються карти пам'яті SD/SDHC. Крім того, Zoom H2n можна використовувати з будь-яким комп'ютером як USB-мікрофон.
 
 

Zoom H2n - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Рекордери та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Рекордер за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Рекордер, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Zoom і перед вами будуть Рекордери Zoom. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Zoom. З'явилися під час підбору Zoom H2n Запитайте нашого менеджера. Товари отримаєте Харкові максимально швидко.

Тип товара Рекордер
Бренд Zoom
Формат запису звука WAV, MP3
Формати WAV, MP3
Сенсорний экран Ні
Можлмвість розширення пам'яті Так
Bluetooth Ні
Wi-Fi Ні
Колір Чорний
Габарити 76x113x42 мм
Вага 0,1 кг
В комплекті Рекордер, посібник коистувача, 2 батарейки AA