Lowepro GearUp Pouch Medium Dark Grey (LP37139-PWW)

Код товару: С000010754
Фото: Lowepro GearUp Pouch Medium Dark Grey (LP37139-PWW)

Нема в наявності

Ціна: 1 215 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Чехол для аксессуаров к ноутбуку и дорожный органайзер для электронных устройств, кабелей, адаптеров, зарядных устройств и многого другого!
 
- Для источника питания, мыши, наушников, жестких дисков
 
- Съемная 2-сторонняя панель-органайзер с эластичными фиксаторами
 
- Эластичный фиксатор и карман в нижней части чехла
 
- Двойная застежка-молния для широкого свободного доступа
 
- Устойчивое к царапинам окошко позволяет легко увидеть содержимое
 
Переносите необходимые аксессуары для ноутбуков с помощью чехла среднего размера GearUp. Данная модель идеально подойдет для небольшого источника питания, шнуров, мышки и других нужных мелочей. У сумки GearUp Pouch Medium съемная панель, эластичные ремни которой обеспечивают быстрый доступ к аксессуарам. Благодаря застежке-молнии сумка широко открывается, что обеспечивает свободный доступ ко всему содержимому. Легко хранится в сумках большего размера для максимальной мобильности!
 
 
 
 

Lowepro GearUp Pouch Medium Dark Grey (LP37139-PWW) - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші аксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Сумка за гарною ціною? Щоб правильно підібрати Сумка, скористайтеся зручною системою. Введіть: Lowepro І Ви побачите перелік з Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотототовари, які є у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Benro. З'явилися під час замовлення Lowepro GearUp Pouch Medium Dark Grey (LP37139-PWW) Запитайте наших професіоналів. Замовлення отримаєте Дніпродзержинське якомога швидше.

Вес
0.112 kg
Ширина Основного Отделения (Ш)
26 x 4 x 11.5 cm
Внешняя Ширина
28 x 4.5 x 14 cm
Основной Цвет
Серый