Kingston USB 3.1 microSDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus MLPM

Код товару: С000011078
Фото: Kingston USB 3.1 microSDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus MLPM

У наявності

Ціна: 469 грн

Гарантія

60 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

 

 Пристрій читання карт пам'яті MicroSD MobileLite Plus від Kingston зі швидкістю читання USB 3.2 Gen 1, а також максимальною продуктивністю для карт microSD з підтримкою UHS-II і зворотною сумісністю з картами microSD з підтримкою UHS-I.

 Використовуйте карти microSD з підтримкою UHS-II від Kingston для оптимальної продуктивності та надійності. Підвищити ефективність роботи за рахунок неймовірної швидкості UHS-II для більш швидкої передачі файлів і обробки даних за часом. Пристрій має компактні розміри, що дозволяє брати з собою в будь-яку поїздку і тримати під рукою на роботі. Карт-райдер найкраще працює з картами пам'яті Kingston Canvas Go! Карти пам'яті microSD Plus або Canvas React Plus.

 

 

 

 

Kingston USB 3.1 microSDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus MLPM - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Кардрідери або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Кардрідер на вигідних умовах. Щоб максимально просто вибрати Кардрідер, за допомогою фільтрів. Введіть: Kingston І Ви побачите перелік з Кардрідери Kingston. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари з каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад Kingston. З'явилися при виборі Kingston USB 3.1 microSDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus MLPM Запитайте наших професійних менеджерів. Доставка проводиться Кременчуці якомога швидше.

Тип Зовнішній
Підтримка карт пам'яті SDHC, SDXC
Матеріал корпусу  Пластик
Інтерфейси USB 3.1
Розміри 36,6х20х7,5
Колір Чорний
Модель МЛПМ
Артикул МЛПМ