Godox MS200

Код товару: С000011312
Фото: Godox MS200

У наявності

Ціна: 3 878 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Компанія Godox представляє на українському ринку студійний спалах серії MS200,  який буде незамінним помічником для зйомок дитячих, портретних та предметних, як у стаціонарних студіях. локаціях.
Спалах Godox MS200 виконаний у пластиковому корпусі та має активну систему охолодження, що дозволяє дуже активно застосовувати в студіях без перерви.
 
Її потужність імпульсного світла становить 200 Дж, колірна температура 5500К, регулювання яких йде від 1/1 до 1/32, достатня можливість для використання від мінімуму до максимуму. Тривалість імпульсу працює в діапазоні від 1/800-1/2000 і час перезарядки займає всього 0.1-1.3 сек. Пілотне світло має потужність 150Вт має 2 робочі режими: пропорційний і відсоткова частка (від 5 до 100%). Хочемо відзначити відразу, що цю потужність пілотного світла ви не зможете застосовувати, як повноцінне джерело постійного світла, її фізично ніяк не вистачає і це світло призначене для оцінюючого освітлення.
 
Наявність вбудованого радіо приймача для синхронізації спалаху для повної роботи з фотоапаратом вимагає мати передавач, але саме виробника Godox (це може бути Godox X1, XT16) в системі є 32 радіоканали та 16 груп, це говорить про те, що ви можете в студіях за наявності такої моделі об'єднувати два три і більше спалахів, і керувати ними на відстані, регулюючи запуск спалаху, потужністю як пілотного, так і імпульсного світла.
Наявність великого дисплея дозволить вам на відстані бачити налаштування спалаху і кнопки для налаштувань моноблока перед роботою.
 
Кріплення типу Bowens для модифікаторів світла дозволить використовувати будь-які насадки з контролю світла, а саме рефлектор чи софтбокс, чи портретну тарілку тощо.
Зручна ручка, розташована у верхній частині корпусу, призначена для утримання, якщо ви робите кут нахилу моноблока, і стандартна посадка дозволяє встановлювати на будь-яку студійну стійку, підвісну систему або студійного журавля.
 
 

Godox MS200 - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи студійні А також інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Спалах студійний за вигідною ціною? Щоб легше було підібрати Спалах студійний, за допомогою навігації. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Спалахи студійні Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час вибору Godox MS200 Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Каменському якомога швидше.

Потужність: 200Дж;
Пілотне світло: 150Вт;
Провідне число: 53;
Температура світла:  5500K+/-200K;
Регулювання потужністю: 1/1 - 1/32;
Швидкість синхронізації: 1/2000 - 1/800s;
Час перезаряджання:  0.1 - 1.3s;
Регулювання пілотного світла: пропорційно та відсоткова частка (від 5 до 100%);
Синхронізація: кабель, від радіосинхронізатора, за світловим імпульсом;
Тип байонета: Bowens;
Вага: 1,9 кг.