Lowepro Adventura SH 160 III Black (LP37452-PWW)

Код товару: С000011641
Фото: Lowepro Adventura SH 160 III Black (LP37452-PWW)

У наявності

Ціна: 2 985 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Lowepro Adventura SH 160 III з її легкою та міцною конструкцією був модернізований з використанням перероблених та пофарбованих тканин.
 
- На 84% складається з перероблених та пофарбованих у розчині тканин.
- Підходить для бездзеркальної повнокадрової камери та 2-3 додатковими об'єктивами.
- Регульований/знімний плечовий ремінь та вбудована петля для ременя
- Міцна, виготовлена на індивідуальне замовлення основа, що не містить ПВХ, захищає спорядження від ударів.
- Має внутрішню кишеню для карти пам'яті і бічна кишеня, що розширюється.
Популярна колекція сумок для фотоапаратів Lowepro Adventura поповнилася лінією Lowepro Green, що означає, що тепер вона зроблена з переробленої та пофарбованої тканини! Абсолютно нова Lowepro Adventura III завжди готова до будь-яких пригод, забезпечуючи захист вашої фототехніки у компактному та зручному корпусі.
 
Lowepro SH 160 на 84 % складається з перероблених та пофарбованих у розчині тканин, що дозволяє знизити витрату води та негативний вплив на навколишнє середовище. Цей відсоток на 64% складається з перероблених тканин, включаючи всі тканини, лямки, кріплення, стрічки для застібок-блискавок, шнури та сітки, а також 20% забарвлених у розчині тканин, що використовуються для створення кожної сумки.
 
Lowepro Adventura SH 160 III призначена для дзеркальних або бездзеркальних камер з об'єктивами, таких як серія Sony Alpha 7, з місцем для 2-4 додаткових об'єктивів, внутрішніми кишенями для карт пам'яті і зовнішньою бічною кишенею, що розширюється, для інших аксесуарів фотоапарата. Вона також має вбудовану петлю для ременя та регульований плечовий ремінь, тому її можна легко носити в руках або носити на плечі.
(Показник вимірюється відповідно до стандарту GRI 301-2 у відсотках від використаної переробленої/забарвленої пряжі по відношенню до загальної ваги пряжі.)
 
Lowepro SH 160 III забезпечує надійний захист камери та об'єктивів, її можна зберігати у великих сумках або носити на знімному/регульованому плечовому ремені з нековзною накладкою. В комплект входить вбудована петля для ременя, а міцна лита основа без ПВХ захищає ваше спорядження від вологи, стирання та ударів.
 
 
 
 
 

Lowepro Adventura SH 160 III Black (LP37452-PWW) - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Сумка за собівартістю. Щоб правильно підібрати Сумка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Lowepro і Ви побачите доступні для замовлення Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас вибрати фототовари найпростіше. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксесуари з нашого каталогу випускають відомі фірми, наприклад Think Tank. З'явилися під час замовлення Lowepro Adventura SH 160 III Black (LP37452-PWW) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлений товар можна отримати Дніпродзержинське у стислі строки.

Вміщує Lowepro Adventura SH 160 III призначена для дзеркальних або бездзеркальних камер з об'єктивами, таких як серія Sony Alpha 7, з місцем для 2-4 додаткових об'єктивів
Матеріал Нейлон
Вага 0,3 кг
Зовнішні розміри 27 х 25 х 21 см
Внутрішні розміри 23 х 11 х 16 см
Код LP37452-PWW
Виробник Lowepro
Країна виробництва США
Призначення Фотокамери, Об'єктиви , Відеокамери, Екшн-камери
Сумісність Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Samyang, Sony