Godox Collapsible Reflector Disc 5-in-1 80cm (RFT-05-8080)

Код товару: С000011634
Фото: Godox Collapsible Reflector Disc 5-in-1 80cm (RFT-05-8080)

У наявності

Ціна: 630 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відбивач 5-в-1: напівпрозорий, білий, срібний, золотий, чорний.

Розсіювач (напівпрозорий) - застосовується для зменшення яскравості і пом'якшення світла, що падає на об'єкт, що знімається. У яскравий сонячний день розсіювач стає незамінним інструментом. Дозволяє перетворити світловий потік від точкового джерела світла (спалаху) в більш м'який, відповідний для зйомки портретів. Так само може працювати на відображення, при цьому він дає дуже м'яку, глуху підсвічування об'єкта.

Білий - використовується для підсвічування тіньової сторони об'єкта, не змінює кольорову температуру відбиваного світла. Зручний при зйомці відео.

Сріблястий - дає більш яскравий і жорсткий відбите світло, в порівнянні з білим відбивачем. Незамінний в хмарну погоду.

Золотий - за інтенсивністю можна порівняти з срібним відбивачем, але на відміну від останнього надає відбитому світлі теплий відтінок. Використовується для імітації сонячного світла.

Чорна сторона відбивача використовується для виключення об'єкта із зони освітленості. Так само дозволяє додати тіней на об'єкт, що знімається при надмірно рівномірному освітленні сцени.

Godox Collapsible Reflector Disc 5-in-1 80cm (RFT-05-8080) - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Відбивачі А також інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Відбивач з хорошими знижками. Щоб легко підібрати Відбивач, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Відбивачі Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Mircopro. Якщо виникли при купівлі Godox Collapsible Reflector Disc 5-in-1 80cm (RFT-05-8080) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлену продукцію можна отримати в Миколаєві без затримок.