Godox RFT-07 60х90 см

Код товару: С000012118
Фото: Godox RFT-07 60х90 см

У наявності

Ціна: 1 046 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набір Godox RFT-07 складається з складного напівпрозорого рефлектора 60х90см на гнучкому корду і чохла з додатковими поверхнями: молочно білої, срібною, м'яке золотий і чорної.
 
відбивач має пружний каркас овальної форми, обтягнутий напівпрозорою тканиною. У комплект входить також сумочка на блискавці для зберігання складеного рефлектора з відбиваючим чохлом в складеному вигляді.
 
Напівпрозорий розсіювач застосовується для зменшення яскравості і пом'якшення світла, що падає на об'єкт, що знімається. У яскравий сонячний день розсіювач стає незамінним інструментом. Дозволяє перетворити світловий потік від точкового джерела світла (спалаху) в більш м'який, відповідний для зйомки портретів. Напівпрозорий розсіювач так само може працювати на відображення, при цьому він дає дуже м'яку, глуху підсвічування об'єкта.
Що відображають поверхні Godox RFT-07 5в1 (60х90см):
 
Молочно Біла - використовується для підсвічування тіньової сторони об'єкта, не змінює кольорову температуру відбиваного світла. Зручний при зйомці відео.
Срібляста - дає більш яскравий і жорсткий відбите світло, в порівнянні з білим відбивачем. Незамінний в хмарну погоду.
М'яко золота - аналогічна золотий, але дає більш м'який відбите світло. М'яко Золотий - за інтенсивністю можна порівняти з срібним відбивачем, але на відміну від останнього надає відбитому світлі теплий відтінок. Використовується для імітації сонячних відблисків.
Чорна поверхня використовується для виключення об'єкта із зони освітленості, блокування небажаного світла.
 
 

Godox RFT-07 60х90 см - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно вибрати Відбивачі А також інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Відбивач З вигодами для себе? Щоб максимально просто вибрати Відбивач, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Відбивачі Godox. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які є у нас, випускають відомі виробники, наприклад Mircopro. Якщо виникли при купівлі Godox RFT-07 60х90 см Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Сумах максимально швидко.

Характеристики
Виробник- Godox
Вид відбивача - 5 в 1
Розмір - 60х90 см