Godox RFT-07 7-in-1 110cm

Код товару: С000012116
Фото: Godox RFT-07 7-in-1 110cm

У наявності

Ціна: 794 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

Відбивач Godox RFT-07 110см складається зі складного напівпрозорого рефлектора 110см на гнучкому корді та чохла з додатковими поверхнями: білою, срібною, золотою та чорною.
 
Відбивач має пружний каркас круглої форми, обтягнутий напівпрозорою тканиною. У комплект входить також сумочка на блискавці для зберігання складеного рефлектора з чохлом, що відбиває, у складеному вигляді.
 
Напівпрозорий розсіювач застосовується для зменшення яскравості та пом'якшення світла, що падає на об'єкт, що знімається. У яскравий сонячний день розсіювач стає незамінним інструментом. Дозволяє перетворити світловий потік від точкового джерела світла (спалаху) на більш м'який, що підходить для зйомки портретів. Напівпрозорий розсіювач також може працювати на відображення, при цьому він дає дуже м'яке, приглушене підсвічування об'єкта.
 
Відображувальні поверхні:
Срібний відбивач - відрізняється високим коефіцієнтом відбиття, при цьому не змінюючи колірної температури.
Золотий відбивач - також має високий коефіцієнт відбиття як і срібний, але змінює температуру кольору у бік теплих відтінків. 
Білий відбивач - за рахунок низького коефіцієнта відображення ідеально підходить для заповнення тіней.
Чорна поверхня - використовується для відсікання світла. 
Напівпрозора поверхня - ідеально підходить для розсіювання світла, дозволяє створювати м'які тіні.
 
 

Godox RFT-07 7-in-1 110cm - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Відбивачі або інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Відбивач за гарною ціною? Щоб правильно підібрати Відбивач, скористайтеся зручною системою. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Відбивачі Godox. Як бачите, все досить просто. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фототовари, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Godox. Якщо виникли при купівлі Godox RFT-07 7-in-1 110cm Запитайте наших фахівців. Посилання прийде в Кропивницькому у стислі строки.

Артикул виробника RFT-07-110110
Тип Відбивачі
Поверхні Біла, Золотиста, Срібляста, Чорна
Форма Круглі
Розміри 110см
Країна виробництва Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Комплектація Відбивач, чохол.