Hoya HMC (0) UV 77mm

Код товару: 10945
Фото: Hoya HMC (0) UV 77mm

У наявності

Ціна: 1 260 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
Світлофільтри Hoya UV HMC  – це одне з економічних рішень японської компанії Hoya, які пропонуються для захисту оптики дорогих плівкових або цифрових камер. Серія HMC давно входить до асортименту компанії і добре випробувана не одним поколінням професійних фотографів. 
Три класичні шари просвітлення на кожній поверхні фільтра дуже добре справляються із завданням максимального світлопропускання: втрати становлять не більше 2% від вхідного світлового потоку. Маючи справу з Hoya, ви можете бути впевнені, що поверхні всіх шести шарів є ідеально рівними, вони не будуть створювати ефекту лінзи, погіршуючи фокусування оптичної системи вашого фотоапарата.

Абревіатура UV означає, що ви маєте справу з фільтром, що поглинає ультрафіолетові промені. Оснастивши свою фотокамеру Hoya HMC UV(C), ви можете сміливо знімати гірські та морські пейзажі в яскраві сонячні дні, оскільки поглинання ультрафіолету допоможе зробити ваші знімки чіткішими. Маркування UV(0) повідомить вам про те, що скло, що поглинає ультрафіолет, містить залізисті домішки, а UV(C) - що цих домішок у склі немає, а поглинання відбувається в додатковому шарі просвітлення. Крім цього, фільтр не страшні ні відбитки пальців, ні погана погода у вигляді дощу та снігу.

Як і у всіх інших світлофільтрів від Hoya, алюмінієва оправа UV HMC має спеціальну насічку для зручності встановлення. Алюміній як основний матеріал оправи був обраний виробником не випадково. Цей м'який метал прийме на себе удар, деформуючись, він захистить дорогу оптику від пошкоджень краще, ніж, скажімо, жорсткіша бронза.
 
Примітка
(С) – застосовується прозоре скло, без залізистих домішок із нанесеним просвітленням, яке відсікає ультрафіолет.
(0) – застосовуються стекла, які поглинають ультрафіолетове світло за рахунок того, що скло включає залізисті домішки.

Hoya HMC (0) UV 77mm - на кращому сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Фільтр на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Hoya і перед вами з'явиться все Фільтри Hoya. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі фірми, наприклад Schneider B+W. З'явилися при виборі Hoya HMC (0) UV 77mm Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Відправляємо продукцію в Кременчуці у мінімальні терміни.

Серія HMC UV(0)
Тип фільтра Захисний UV
Діаметр фільтра 77 мм
Товщина оправи 5 мм
Пропускання світла 97%
Тип скла Прозоре скло
Країна виробництва Японія