Vanguard Pampas 10

Код товару: 14285
Фото: Vanguard Pampas 10

Очікується

Ціна: 750 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фотосумка Vanguard Pampas 10 - це універсальна сумка для камери, вона поєднує в собі легкість і безпеку. Конструкція сумки дозволяє легко переносити атмосферні впливи, не турбуючись про доцільність техніки. Верхній клапан надійно захищає від потрапляння пилу або води. Просторий інтер'єр Pampas 10 c товстою м'якою оббивкою вміщує одну DSLR камеру зі стандартним об'єктивом, спалах і аксесуари (карти пам'яті, акумулятор, зарядний пристрій)
Якщо фотосумка Vanguard Pampas 10 не використовується для фототехніки, Ви можете витягнути перегородки та перетворити її на стильну сумку Messenger для повсякденного використання. Для невеликих аксесуарів призначені передня кишеня та невелика додаткова підвісна система. Комфортне транспортування забезпечує плечовий ремінь.
Особливості фотосумки Vanguard Pampas 10:
- Вміщує одну DSLR камеру з об'єктивом (до 70-200/2,8), спалах та додаткові аксесуари
- Товсте внутрішнє оббивка
- Просторий інтер'єр
- Міцна та погода стійка тканина
- Відсіки для невеликих аксесуарів
- Можливість витягувати внутрішні перегородки
- Зручний плечовий ремінь
 

Vanguard Pampas 10 - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Сумки для фото-відео техніки та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Сумка за собівартістю. Щоб легше було підібрати Сумка, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Vanguard і Ви побачите список з Сумки для фото-відео техніки Vanguard. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не хвилюватися про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Think Tank. Якщо виникли при купівлі Vanguard Pampas 10 Запитайте наших професіоналів. Транспортуємо продукцію в Хмельницькому своєчасно.

Характеристики фотосумки Vanguard Pampas 10

  • Внутрішні розміри (ДхШхВ мм): 100 х 90 х 125
  • Зовнішні розміри (ДхШхВ мм): 150 х 150 х 180
  • Вага (г): 210
  • Зовнішня тканина:Поліестер 1000D Ripstop+ 600D поліестер Ripstop
  • Внутрішня тканина: Поліестер 70D + Вельвет
  • Ємність: Одна DSLR камера з об'єктивом (до 70-200/2,8), спалах та аксесуари (карти пам'яті, кабелі, акумулятори, зарядний пристрій).