Lensbaby Creative Aperture Kit 2 (LBCAK2)

Код товару: С000000045
Фото: Lensbaby Creative Aperture Kit 2 (LBCAK2)

Нема в наявності

Ціна: 213 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

При использовании набора фигурных дисков диафрагм с объективом Lensbaby все точечные источники света вне зоны фокуса примут форму фигурного отверстия диафрагмы (например, ночные декоративные гирлянды).

В наборе Creative Aperture Kit 2 уже есть 9 готовых к использованию фигурных дисков. Хотите создать собственную форму? Набор `пустых` дисков диафрагм создан специально для Вас: Вы можете самостоятельно вырезать ту форму, которую захотите.набора фигурных дисков диафрагм

Lensbaby Creative Aperture Kit 2 (LBCAK2) - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фільтр З вигодами для себе? Щоб простіше було підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Lensbaby і Ви побачите всі необхідні Фільтри Lensbaby. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Schneider B+W. Якщо виникли при купівлі Lensbaby Creative Aperture Kit 2 (LBCAK2) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Рівному у стислі строки.